Wysłany: 2009-09-07, 19:44 RIO HEROES- prawdziwa walka!!
RIO HEROES to turnieje które pokazują pierwotne MMA??? Widziałem HL z walk. Idzie zauważyć że dozwolone jest tam praktycznie wszystko i w dodatku bez rękawic. Skoro jest tam tak wiele dozwolone, walka toczy się bez rękawic, to dlaczego jest to tak słabo rozwinięte?? Nie wiem...Jest to pół legalne, czy co??
hehe nigdy nie słyszałem o tym w ogóle nie powiem dosyć ciekawe i widowiskowe ... ale trzeba mieć nie lada odwagę ;)) bo można się nieźle zmasakrować z tego co widze
Bardzo ciekawe;) Właśnie mnie to dziwi. Skoro jest tam tak mało zasad, praktycznie to realna walka, to dlaczego jest to tak słabo rozlekramowane?? Walczy się tam bez rękawic, to również zmienia postać rzeczy i jest więcej możliwości niż w obecnym MMA. Odwagę trzeba mieć ogromną, żeby tam walczyć, to oczywiste.
O ja pierdziu, tu nawet z dyńki można walić ;o
A, ze nie jest tak rozsławione to pewnie dlatego, ze nie jest to w 100% legalne i chyba tylko nieliczni z UFC czy cage rage chcieli by tak walczyć ;)
_________________ "Tylko dwie rzeczy są nieskończone.Wszechświat i ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej"
Jednym słowem to prawdziwe Vale Tudo:). "Jaja" trzeba mieć "ogromne" żeby tam startować. Coś tam słyszałem że poziom nie jest najwyższy, ale...Nie wydaje mi się żeby to była do końca prawda. Gdyby dobrze rozlekramowali Rio Heroes, mogłby to być baaaaardzo popularny turniej MMA. Właśnie zastanawiam się czy to do końca jest legalne? Coś a'la Fight Club;)
O ja pierdziu, tu nawet z dyńki można walić ;o
A, ze nie jest tak rozsławione to pewnie dlatego, ze nie jest to w 100% legalne i chyba tylko nieliczni z UFC czy cage rage chcieli by tak walczyć ;)
_________________ "Tylko dwie rzeczy są nieskończone.Wszechświat i ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej"
Dodam jeszcze, jak wyczytałem. Nie ma tam limitów czasowych i sędziego. Walka bez rękawic, plus można robić więcej niż w obecnym MMA. Chociaż Rio Heroes to w zasadzie...MMA. Z tego co pisze to RH jednak musi być legalne. Skoro tak jest, to dziwie się, że nie liczy się w światowej czołówce organizacji MMA. RH to powinna być pierwsza liga, przykre że nie potrafią "oni" tego wykorzystać. Edit: Jak to nie ma? A są jakieś podobne organizacje? Czy po prostu uznali że to zbyt niebezpieczne i zaprzestali organizacji podobnych gal??