Komaro Pomógł: 15 razy Dołączył: 25 Paź 2008 Posty: 1727
Wysłany: 2008-12-20, 10:22 Spodenki do MMA
Zamierzać sobie kupić teraz spodenki do MMA bo moje do MT się porwały. Kupuje w sklepie http://mmaniak.pl typ z tej stronki poradził mi Korala i Venuma bo są najwytrzymalsze i najlepsze do low kicków bo mają rozcięcia, a waszym zdaniem?
Na razie mam te na oku:
Moja rada przejdź sie po zwykłych sklepach i poszukaj normalnych spodenek. Bedzie taniej i będziesz mógł przymierzyć i wybrać najwygodniejsze. Teraz co prawda zima, ale na pewno cos trafisz.
Wysłany: 2008-12-20, 17:24
Boruta napisał/a:
Moja rada przejdź sie po zwykłych sklepach i poszukaj normalnych spodenek. Bedzie taniej i będziesz mógł przymierzyć i wybrać najwygodniejsze. Teraz co prawda zima, ale na pewno cos trafisz.
"Normalne" czyli chodzi o takie zwykłe nie do MMA? A Jak mam hajs i nie mam na co wydać więc jakie najlepsze Boruta? :P
Pomógł: 3 razy Wiek: 19 Dołączył: 22 Kwi 2008 Posty: 681 Skąd: Polska wschodnia
Wysłany: 2008-12-20, 19:14
To trzymaj i zbieraj np. na operację szczęki, bo istnieje mały procent, że jedząc śniadanie ta wyskoczy z zawiasów... . Z wami Warszawiacy gorzej jak z dziećmi, trochę grosza się zaoszczędzi to się trzyma, a może wkrótce pojawi się konieczność zaopatrzenia w nowe ochraniacze do szczęk, lub składka xero w szkole.
p.s A co to za różnica jeśli chodzi o spodenki, przecież to jeden ch*j - jak się mają rozerwać to i tak się rozerwą a to czy dasz 200zł czy 20 ma tylko wpływ na stan portfela...
_________________ Zwycięstwa nikt ci nie kupi...
Trening czyni mistrza
Wysłany: 2008-12-20, 19:16
Krav napisał/a:
To trzymaj i zbieraj np. na operację szczęki, bo istnieje mały procent, że jedząc śniadanie ta wyskoczy z zawiasów... . Z wami Warszawiacy gorzej jak z dziećmi, trochę grosza się zaoszczędzi to się trzyma, a może wkrótce pojawi się konieczność zaopatrzenia w nowe ochraniacze do szczęk, lub składka xero w szkole.
p.s A co to za różnica jeśli chodzi o spodenki, przecież to jeden ch*j - jak się mają rozerwać to i tak się rozerwą a to czy dasz 200zł czy 20 ma tylko wpływ na stan portfela...
Aha dzięki, że mnie ludzi skąd pochodząc :) Temat założyłem, które najlepsze a nie jakieś twoje chujowe uwagi.
Wydaj na obóz treningowy, a;lbo seminarium. A jak koniecznie chcesz na spodenki, to weź te, które Ci si epodobają. Jak będa niewygodne zawsze możesz kupic inne.
Ja sam poza jednymi Hot Bloodami kupionymi ponad osiem lat temu używam tylko zwykłych, wiec Ci nie doradzę. Z tego co słyszałem, to "Sprawle" ( http://www.sprawl.tv/Products/Fight-Shorts ) mają dobra opinię.
Wysłany: 2008-12-22, 10:13
Boruta napisał/a:
Wydaj na obóz treningowy, a;lbo seminarium. A jak koniecznie chcesz na spodenki, to weź te, które Ci si epodobają. Jak będa niewygodne zawsze możesz kupic inne.
Ja sam poza jednymi Hot Bloodami kupionymi ponad osiem lat temu używam tylko zwykłych, wiec Ci nie doradzę. Z tego co słyszałem, to "Sprawle" ( http://www.sprawl.tv/Products/Fight-Shorts ) mają dobra opinię.
Właśnie chce pojechać ale mało klubów w Wawie organizuje a ja już to kondycyjne.
Litości, chcesz wydać ponad dwie stówy na spodenki do mma? Myslisz, że szybciej się w nich nauczysz walczyć, niż w galotach z bazaru? Potem ci na flaszkę zabraknie 20zł i będzie płacz...
Pomógł: 13 razy Wiek: 20 Dołączył: 20 Gru 2007 Posty: 384 Skąd: Daleka Północ
Wysłany: 2008-12-25, 11:22
DrunkenMaster napisał/a:
Litości, chcesz wydać ponad dwie stówy na spodenki do mma? Myslisz, że szybciej się w nich nauczysz walczyć, niż w galotach z bazaru? Potem ci na flaszkę zabraknie 20zł i będzie płacz...
Daj mu spokój, w końcu "spodenki do MMA" brzmi bardziej ziomalsko i na czasie niż "zwykle spodenki" Jego siano, i tak pewnie kupi to co mu w oko wpadlo jesli go na to stać. A rady doswiadczonych wleca jednym uchem i wyleca drugim pozdro.!
_________________ Zawsze znajdzie się szerszy, co wielkość wielkich pieprzy...
Wysłany: 2008-12-25, 19:57
Teo napisał/a:
DrunkenMaster napisał/a:
Daj mu spokój, w końcu "spodenki do MMA" brzmi bardziej ziomalsko i na czasie niż "zwykle spodenki" Jego siano, i tak pewnie kupi to co mu w oko wpadlo jesli go na to stać. A rady doswiadczonych wleca jednym uchem i wyleca drugim pozdro.!
Właśnie już dostałem 2 dni temu i git, sto razy się lepiej ćwiczy niż w normalnych np. dzięki rozcięciom na bokach...
Wysłany: 2008-12-26, 00:23
Ja w spodenkach z reeboka co kupiłem chyba z 2 lata temu i ćwicze w nich na treningach też mam rozcięcia po bokach a specjalistyczne do walki to one nie są w zwykłych spodenkach można ćwiczyć