Sporty Walki i Sztuki Walki - Fight Club Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
Strefa Walk
Autor Wiadomość
Komaro 

Wysłany: 2009-11-30, 23:39   Strefa Walk

Nie dawno koło mnie otworzyli klub o nazwie Strefa Walk , trenerem MMA jest tam nie jaki Piotr Strzemieczny, napisałem do niech maila o takiej treści:
Można dowiedzieć się więcej o trenerze MMA u was w klubie? Czy posiada jakiś rekord zawodowy? Jaki jest jego styl bazowy? Można zobaczyć jakieś zdjęcia sal?
Oni mi odpisali tak:
Cytat:
Trenerem u Nas w Klubie zajmującym się MMA jest Piotr Strzemieczny. Walki MMA obywał w Sthanton i Luton w Angli. Rekord MMA to 6-0-0 styl bazowy to Kick boxing i Combat. Zajęcia odbywają się na Sali z matą w poniedziałki i środy o godzinie 20.00
Serdecznie zapraszamy
Pozdrawiam

Tylko jego nie ma na sherdogu ani na mixedmartialarts.com, jak ktoś wie więcej o tym trenerze to proszę o info ;P
Jedyne co mogę polecić z tego klubu to zajęcia niby K-1 nie wiem czemu tak napisali, ale trener świetny z nim zaczynałem przygodę z SW, naprawdę dawał popalić ;-)

[ Dodano: 2009-12-01, 18:46 ]
REEEEEEEEEEEEEEEEEEFFFF

Krav 
Jama Zła

Wysłany: 2009-12-01, 21:25   Re: Strefa Walk

KomarGrchw napisał/a:

Jedyne co mogę polecić z tego klubu to zajęcia niby K-1 nie wiem czemu tak napisali...

K-1 i MMA pisze się ze względu na to (przynajmniej w moich okolicach) iż ludziom tv i internet zrobiło w głowach mętlik dlatego K-1, MMA, czy nawet Street Fighting zachęca bardziej niż trening kickboxingu czy karate. Z czasem gdy ktoś taki trenuje, to zaczyna ogarniać co z czym się je, no ale sam wiesz, że mozolną pracą jest nauczyć się imion nowych osób w nowej klasie a co dopiero uświadamiać tłumy Polaków czym różni się formuła od sztuki lub sportu walki, nie mówiąc już o poszczególnych stylach i odłamach ;-)

Takie jest moje zdanie, jestem ciekawy co sądzi reszta. Pozdro :-)

Komaro 

Wysłany: 2009-12-01, 21:40   Re: Strefa Walk

Krav napisał/a:
KomarGrchw napisał/a:

Jedyne co mogę polecić z tego klubu to zajęcia niby K-1 nie wiem czemu tak napisali...

K-1 i MMA pisze się ze względu na to (przynajmniej w moich okolicach) iż ludziom tv i internet zrobiło w głowach mętlik dlatego K-1, MMA, czy nawet Street Fighting zachęca bardziej niż trening kickboxingu czy karate. Z czasem gdy ktoś taki trenuje, to zaczyna ogarniać co z czym się je, no ale sam wiesz, że mozolną pracą jest nauczyć się imion nowych osób w nowej klasie a co dopiero uświadamiać tłumy Polaków czym różni się formuła od sztuki lub sportu walki, nie mówiąc już o poszczególnych stylach i odłamach ;-)

Takie jest moje zdanie, jestem ciekawy co sądzi reszta. Pozdro :-)

Myślisz, że tego nie wiem? Wątek tego tematu jest zupełnie inny więc jak nie znasz odpowiedzi to nie pisz.

Batman 

Wysłany: 2009-12-01, 23:12   

Krav napisał/a:
K-1 i MMA pisze się ze względu na to (przynajmniej w moich okolicach) iż ludziom tv i internet zrobiło w głowach mętlik dlatego K-1, MMA, czy nawet Street Fighting zachęca bardziej niż trening kickboxingu czy karate.
Takie czasy... Ludzie zapisujący się teraz na sw nie wie co będzie trenować i zero pojęcia :-|

Odpowiedz do tematu