Teraz już nie ma odwrotu! 15-go maja czeka nas bardzo emocjonujący pojedynek. Jak donosiliśmy wcześniej na łamach MMAnews.pl, Roger gracie rozważał możliwość debiutu w organizacji STRIKEFORCE. Tym razem potwierdzamy wiadomość! Utalentowany Brazylijczyk złożył podpis w odpowiednim miejscu i już wkrótce ujrzymy go w pojedynku z Kevinem Randlemanem.
"Na trzy tygodnie przed galą wyjadę do Nowego Jorku, aby przygotować się w akademii Renzo" - skomentował Roger.
Komaro Pomógł: 15 razy Dołączył: 25 Paź 2008 Posty: 1727
Wysłany: 2010-03-17, 15:45
Już dawno o tym wiem, walka podobno potwierdzona. Stawiam na jednego z lepszych grapplerów na świecie
Wysłany: 2010-03-19, 18:26
Manian napisał/a:
będzie sie działo !
Z Twoich wcześniejszych postów wywnioskowałem, że nawet nie wieksz co to za zawodnicy a Monstera znasz tylko z opowieści o suplexie na Fiodorze chłopcze.
Z Twoich wcześniejszych postów wywnioskowałem, że nawet nie wieksz co to za zawodnicy a Monstera znasz tylko z opowieści o suplexie na Fiodorze chłopcze.
Ja zbyt dobrze nie znam tych zawodników, ale samo nazwisko Gracie już wzbudza emocje
Wysłany: 2010-03-21, 16:38
przemoxD napisał/a:
Komaro napisał/a:
Manian napisał/a:
będzie sie działo !
Ja zbyt dobrze nie znam tych zawodników, ale samo nazwisko Gracie już wzbudza emocje
Po 1 Gracie to on nie jest jego matka jest z rodziny Gracie ojciec nie ale wiadomo lepiej nazwisko Gracie mieć, Roger jeden z lepszych grapplerów na tej ziemi, Kevin chyba mało się interesujesz się SW jeśli nie znasz jednego z weteranów PRIDE.