Komaro Pomógł: 15 razy Dołączył: 25 Paź 2008 Posty: 1727
Wysłany: 2009-01-17, 20:40 Trenerzy BJJ
Elo, mam pytanie. Gdzie mogę sprawdzić, który trener w Polsce jaki ma pas w BJJ? Słyszałem, że na stronie Roya Harrisa bo to on opiekuje się Polakami. A tak dokładniej chciał bym dowiedzieć się jaki pas ma Tomasz Mączka trener BJJ u mnie w klubie. Zapytać się go nie mogę bo nie mam takiej okazji bo ma trening po mnie później, a ludzi z BJJ jakoś w klubie nie widziałem, żeby przychodzili wcześniej :P
Nie nie widziałem. To młody chłopak, jeszcze dwa lata temu startował jako junior, a ja przestałem się rywalizacją sportowa zajmować wcześniej.
Stopnie mnie nie interesują trzy lata temu na polecenie moich nauczycieli zdałem na purpurę i mam nadzieję, że jeszcze przez parę lat dadzą mi spokój.
Komaro Pomógł: 15 razy Dołączył: 25 Paź 2008 Posty: 1727
Wysłany: 2009-01-18, 09:07
Boruta napisał/a:
Nie nie widziałem. To młody chłopak, jeszcze dwa lata temu startował jako junior, a ja przestałem się rywalizacją sportowa zajmować wcześniej.
Stopnie mnie nie interesują trzy lata temu na polecenie moich nauczycieli zdałem na purpurę i mam nadzieję, że jeszcze przez parę lat dadzą mi spokój.
No to ładnie, dzięki za odpowiedz :D A sorry, że w tym temacie mój błąd możesz przenieść :P