195 lbs.: Rich Franklin (195 lbs) vs. Vitor Belfort (196 lbs)
Główna karta:
265 lbs.: Mirko Filipovic (226 lbs) vs. Junior Dos Santos (236 lbs)
170 lbs.: Martin Kampmann (169,5 lbs) vs. Paul Daley (170 lbs)
170 lbs.: Josh Koscheck (170 lbs) vs. Frank Trigg (170,25 lbs)
159 lbs.: Hermes Franca (159 lbs) vs. Tyson Griffin (155,5 lbs)
Walki w Spike TV
155 lbs.: Efrain Escudero (156 lbs) vs. Cole Miller (155 lbs)
185 lbs.: Tomasz Drwal (185 lbs) vs. Drew McFedries (185,25 lbs)
Pozostałe:
155 lbs.: Jim Miller (154,5 lbs) vs. Steve Lopez (154,5 lbs)
155 lbs.: Rafaello Oliveira (155,25 lbs) vs. Nik Lentz (155 lbs)
170 lbs.: Brian Foster (170,75 lbs) vs. Rick Story (170 lbs)
155 lbs.: Eliot Marshall (204,75 lbs) vs. Jason Brilz (205,25 lbs)
205 lbs.: Vladimir Matyushenko (205 lbs) vs. Igor Pokrajac (203 lbs)
155 lbs.: Rafael dos Anjos (155,5 lbs) vs. Rob Emerson (155,5 lbs)
Walka Tomka poleci na Spike TV, wie ktoś może czy da się to jakoś obejrzeć? Gdzieś czytałem że na Spike'u walki są za darmo, więc powinno sie dać oglądać, próbował ktoś już kiedyś oglądać coś przez Spike TV? Trzeba tam być zarejestrowanym czy co?
Wiem, ze na JustinTV leca live, a na MMA TV jest tam odliczanie i sporo walk mozna ogladac, choc nie wiem czy na zywo. Zaczalem sie tym interesowac kilka dni temu i sam dzisiaj bede sie na to czail.
Na Justin TV próbowałem oglądać już poprzednie gale UFC. Są tam jakieś ograniczenia i przy takiej ilości osób które to oglądają pierwszeństwo mają Ci co tam zapłacili albo Amerykanie. Niestety dla Polaczków miejsca nie ma na oglądanie.
Sajgon napisał/a:
A gdzie mozna obejrzec Belforta, Koshecka i CroCopa?
I ktoś ma w planach wrzucić na YT?
Właśnie na Justinie, ale wygląda to tak jak napisałem. Na YT się na pewno znajdą po gali.
Na MMA TV na pewno beda ale tydzien po wydarzeniu, jak w przypadku UFN 19.
Faktycznie Justin troche tnie. Inne kanaly live ogladalem, np rano jakis meczyk czy walke to jakos szlo.
Wejde w nocy, zakladka sport i powinno cos byc od razu.
Dzisiaj rano ogladalem sobie na JustinTV kanaly. Wlasnie widzialem walke Cro Copa, gdzie bylem w szoku, nie pokazal absolutnie nic, moze wyprowadzil 2 gedany, ktore byly dosyc potezne. Uciekal ciagle, bronil sie, malo co sie nie odwracal, spuszczal glowe. Bylo oczywiste, ze przegra, chociaz mialem nadzieje, ze sie obudzi i zacznie szalec.
Tomasz Drwal wygral ;) ladna walka tez.
Belfort tez ladnie Franklina zalatwil, dosc szybko.
Franca vs Griffin to chyba najlepsza jaka widzialem dzis.
Pomógł: 1 raz Dołączył: 21 Sie 2007 Posty: 102 Skąd: Polska
Wysłany: 2009-09-20, 14:45
Nom szkoda CroCop'a myslalem ze sie przebudzi i zalatwi Santosa.
Belfort ladnie pocisnal, teraz czekam na nastepna jego walke.
Tomek poradzilby sobie juz w pierwszej rundzie ale pare sekund zabraklo
Ogolnie nawet dobra gala teraz czekam na nastepna
No Tomek fajnie zawalczył, myśle że prędzej, czy później, jak nie w parterze, to w stójce i tak by wygrał tą walke. McFedries był kondycyjnie słabo przygotowany.
Nie Powiem Pomógł: 14 razy Wiek: 19 Dołączył: 30 Lip 2008 Posty: 375 Skąd: Białystok
Na MMA TV zarejestruj sie, zaloguj i po prawej stronie masz takie okienko, tam jest kilka walk. Na justin TV kanaly sa live, wiec byly wlaczone jedynie po walkach i w trakcie walk. Teraz watpie aby ktokolwiek chcial to puszczac. Niedlugo na MMA TV powinny sie pojawic wszystkie, mam taka nadzieje.
Nie Powiem Pomógł: 14 razy Wiek: 19 Dołączył: 30 Lip 2008 Posty: 375 Skąd: Białystok