Komaro Pomógł: 14 razy Dołączył: 25 Paź 2008 Posty: 1586
Wysłany: 2010-02-07, 21:09
sunrise!. napisał/a:
Maniex_Szn napisał/a:
Nie nazywam Boksu syfem tylko chodzi mi o te chujowe gale i tych marnych bokserów onych.
Jak juz ktos powiedzial "W Boksie jak w Pl rapie tylko gówno wyplywa na powieszchnie"
I taka jest prawda.
Ema
powiem Ci ze nie wąsko mnie rozbawiłeś No ta . Lepiej pudziana ogladac w MMA Hahahahha :D
Kto ogląda to ogląda chłopcze, ja oglądam porządne gale i porządnych zawodników a nie tak jak ty marnych bokserów i pod nosicieli żelastwa.
Nie nazywam Boksu syfem tylko chodzi mi o te chujowe gale i tych marnych bokserów onych.
Jak juz ktos powiedzial "W Boksie jak w Pl rapie tylko gówno wyplywa na powieszchnie"
I taka jest prawda.
Ema
powiem Ci ze nie wąsko mnie rozbawiłeś No ta . Lepiej pudziana ogladac w MMA Hahahahha :D
1. Nigdy nie byłem za Kajakarzami/Baletnicami/Hokeistami/Celebrytami i innymi tego rodzaju cieciami zeby wystepowali w MMA.
2.Prawda jest taka ze Ciezka ma kryzys i to nie od dzisiaj wiec nie wiem po co sie wogole spierasz?
Wysłany: 2010-02-07, 21:18
Ej bimbaski nie kłućcie się ;) Jak coś to dawajcie do spamposta i tam będziemy do woli dyskutować na temat boksu czy czego byście jeszcze tam chcieli albo nie chcieli xD
- mam nóż 20% szans na kritika
- mam dres +10 do obrony
-mam buty adidas +20 do szybkości
Pomógł: 12 razy Wiek: 17 Dołączył: 03 Sie 2007 Posty: 1045 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 2010-02-08, 20:03
Mnie w dzisiejszym boksie nie irytują niektóre gale (takie też się zdarzają), ale syf jaki robi się wokół boksu. Jest mnóstwo federacji które rozdają paski od spodni. Jest również mnóstwo pseudo-mistrzów tych federacji. Coraz częściej słyszy się, że gdzieś jest organizowana "walka stulecia" pomiędzy panem X a panem Y. I na konto Dona Kinga i jemu podobnych wpływają kolejne pieniądze. Nikogo nie obchodzi, że walka jest na słabym poziomie. Do tego dochodzi podział na wiele kategorii wagowych. Mamy średnią, super-pół-średnią itp. A waga pomiędzy bokserami z tych kategorii różni się góra dwoma kg. Do tego brak bokserów którzy mogliby posprzątać tę stajnie Augiasza. Z tego co wiem to chyba tylko jedyny Kliczko ma trzy znaczące pasy. Owszem są wspaniali bokserzy jak Pacman, czy Kliczko, a nawet nasz Tomek Adamek, ale w porównaniu nawet do minionej dekady wypada to marnie. Kiedyś mieliśmy tak porywające walki jak Holyfiel vs. Tyson czy Lewis vs. Kliczko. Teraz tego nie ma,a szkoda. Bo boks to jest piękna i emocjonująca dyscyplina, ale ktoś od środka ją zabija.
_________________ "...Politycy rozdają dzieciakom buziaki na szczęście
Telewizyjni kaznodzieje opylają zbawienie za dolca
Niepotrzebny ci złoty krzyż, żeby odróżnić dobro od zła
Najstraszniejsi mordercy świata to ci, którzy to zrozumieli"