Coś Najman wspominał że ma się bić z Oliwą, albo z Wawrzykiem na zasadach MMA - czyli pewnie na KSW. Jak dla mnie OK, Wawrzyk by się sprawdził (ale pewnie nie podejmie się tej walki) i zobaczyłbym w akcji Oliwę, który jest takim samym pajacem jak Najman i tym rzuceniem wyzwania Pudzianowskiemu chciał sobie narobić popularności. No bo przyznajcie, ilu z Was słyszało wcześniej o jakimś Oliwie, który wszczyna bójki na taflach lodu? Śmieszne to już jest.
Szczerze? Nie chcę, żeby Pudzianowski walczył z takim pajacem drugi raz, bo by go rozwalił jak Najmana, więc niech dadzą mu jakiegoś lepszego konkurenta, z którym mu tak łatwo nie pójdzie i pokaże swoje możliwości, nie oznacza to, że mają mu dać mistrza jakiegoś Kogoś na tym samym poziomie
Pomógł: 3 razy Wiek: 18 Dołączył: 22 Kwi 2008 Posty: 681 Skąd: Polska wschodnia
Wysłany: 2010-02-08, 15:23
Fakt, Oliwa zachował się jak pajac. Jednak nie zapominajcie, że to jedyny Polak, który zdobył jak dotąd Puchar Stanleya, więc to o czymś świadczy- przynajmniej umie "grać" w hokeja.
_________________ Zwycięstwa nikt ci nie kupi...
Trening czyni mistrza
Komaro Pomógł: 15 razy Dołączył: 25 Paź 2008 Posty: 1727
Wysłany: 2010-02-08, 15:25
Krav napisał/a:
Fakt, Oliwa zachował się jak pajac. Jednak nie zapominajcie, że to jedyny Polak, który zdobył jak dotąd Puchar Stanleya, więc to o czymś świadczy- przynajmniej umie "grać" w hokeja.
Boże przestańcie hokeista w MMA, ja nawet na to się nie wysram.
Wysłany: 2010-02-08, 15:32
Dla mnie to też śmiech i wcale nie popieram uczestnictwa przedstawicieli innych dyscyplin sportu czy życia w SW. Chociaż nie, walki turniejowe takich kozaków jak Ibisz, Mroczki, Lepper mogły by być ciekawe
Trening czyni mistrza
Komaro Pomógł: 15 razy Dołączył: 25 Paź 2008 Posty: 1727
Wysłany: 2010-02-08, 16:09
Krav napisał/a:
Dla mnie to też śmiech i wcale nie popieram uczestnictwa przedstawicieli innych dyscyplin sportu czy życia w SW. Chociaż nie, walki turniejowe takich kozaków jak Ibisz, Mroczki, Lepper mogły by być ciekawe
Lepperu ćwiczył boks + zapasy wiedz już 80 procent szans na wygraną xD A mroczki to już długo są chyba na KSW bo pamiętam ich z innych edycji także.
Wysłany: 2010-02-08, 16:15
W kolejnym z odcinków w "M jak Augustów", Marcin/ Piotrek czy jak go tam wołają zapisuje się za namową ojca na mma, już po tygodniu zostaje w nim odkryty wielki talent wojownika. Zaczyna ostre treningi by już w maju zmierzyć się w walce Wieczoru z Pudzianem i Mamedem o pas federacji KSW .
Lepperowi sekundantami będą Kaczory
Trening czyni mistrza