Do obrony przed burakami ze szkoły, yy takimi wiecie drechami to mma dobre będzie?
_________________ "Nie dbam o to, co ludzie myślą, albo mówią o mnie, wiem kim jestem. "
"Śmiejecie się ze mnie, ponieważ jestem inny, a ja śmieję się z was, ponieważ wszyscy jesteście tacy sami. "
"Prawdziwi przyjaciele dźgają Cię od przodu."
Hahaha, ostatnio na grupe dresow, uslyszalam stwierdzenie: "Twarde chlopaki w miekkim obuwiu" :)
Im bardziej zaglebiam się w temat sztuk walki, bardzo spodobalo mi sie Wushu. Wyglada genijalnie... jak Jet Li. Co do filmow, zabieram sie za typowe klasyki. Odnalazlam filmy z lat 60tych, np "The sword of doom". Na pewno tez obejrze wasze typy.
Obawiam sie ze jakbym zorganizowala gale bylaby slaba, i to bardzo. Moze kiedys...
A tymczasem trening... ale nie mam pojecia kiedy zaczne.
Co do sylwestra z sztukami walki, kto by pojechal spotkac sie np z Jackie Chanem? :)
[ Dodano: 2011-09-06, 15:15 ]
Hahaha, ostatnio na grupe dresow, uslyszalam stwierdzenie: "Twarde chlopaki w miekkim obuwiu" :)
Im bardziej zaglebiam się w temat sztuk walki, bardzo spodobalo mi sie Wushu. Wyglada genijalnie... jak Jet Li. Co do filmow, zabieram sie za typowe klasyki. Odnalazlam filmy z lat 60tych, np "The sword of doom". Na pewno tez obejrze wasze typy.
Obawiam sie ze jakbym zorganizowala gale bylaby slaba, i to bardzo. Moze kiedys...
A tymczasem trening... ale nie mam pojecia kiedy zaczne.
Co do sylwestra z sztukami walki, kto by pojechal spotkac sie np z Jackie Chanem? :)
[ Dodano: 2011-09-06, 15:16 ]
Wybaczcie ze dwa razy, nie moja wina, jakis blad.
Z87 Pomógł: 5 razy Dołączył: 13 Gru 2009 Posty: 224
Pomógł: 20 razy Wiek: 19 Dołączył: 11 Lip 2009 Posty: 1030 Skąd: z Polski
Wysłany: 2011-09-06, 19:18
haha
siedem Pomógł: 2 razy Wiek: 27 Dołączył: 21 Cze 2011 Posty: 426
Wysłany: 2011-09-06, 21:26
anamarie_ napisał/a:
Im bardziej zaglebiam się w temat sztuk walki, bardzo spodobalo mi sie Wushu. Wyglada genijalnie... jak Jet Li.
dawno temu w chinach polecam jak lubisz jeta lee
a wushu faktycznie efektownie wydląda
ale lepiej poczytaj troche sanda albo chin na, jeśli cie by bardziej trenowanie kungfu interesowało..
To teraz kolejne pytanie (na niby)
Wyjezdzacie na zorganizowana wycieczke po to aby zobaczyc/ wziąc udział w seminarium/ porozmawiac z celebryta (zwiazanym z sztukami walki). Kto, waszym zdaniem, bylby warty zorganizowania takiej wycieczki? Ktory celebryta?
Moze to byc osoba walczaca albo moze to byc aktor (jak Jet Li), albo nawet "octagon girl"...
I kolejne pytanie:
Czy widzicie jakis element/ rzecz/ obiekt laczacy turystyke z sztukami walki?
siedem Pomógł: 2 razy Wiek: 27 Dołączył: 21 Cze 2011 Posty: 426
Wysłany: 2011-09-08, 17:06
z fiodorem bym chciał mieć możliwość pogadania tyle co do pierwszego
co do drugiego tak widzimy.. treningi np w chinach można połączyć ze zwiedzaniem..
Jak myslicie o sztukach walki jaka rzecz przychodzi wam do glowy? Postarajcie sie wymienic z minimum 3 propozycje.
Jak myslicie o turystyce jaka rzecz przychodzi wam do glowy? Wymiencie tez ze trzy.
Ja np jak mysle o turystyce to widze: walizke, hamak, palme.
(w sumie palma nie do konca jest rzecza, ale wiadomo o co chodzi)
Co do sztuk walki to: ring, rekawice bokserskie, worek treningowy.
:)
PS. Musze zrobic wizualizacje do strony internetowej, cos w podobie jak rysunek na stronie polskiego zwiazku wushu.