Ogółem wiem że da się porządnie zarobić na SW tylko trzeba być w tym naprawdę dobrym. Mój nauczyciel od PO 15 lat trenuje karate tradycyjne i jeździ porszakiem plus ma jeszcze merca z serii S i jakąś bmke http://akk.karate.pl/inst...lczynski_3_dan/ daje link jak ktoś jest zaciekawiony jakie ma wyróżnienia
_________________ - Taekwon-do -
- Thai boxing -
- Hapkido -
"Ten, kto pokonuje innych, jest silny. Ten, kto pokonuje siebie, jest potężny."
Amadi Pomógł: 4 razy Dołączył: 11 Lis 2007 Posty: 691
Wysłany: 2008-10-08, 20:50
PrawyProsty napisał/a:
Gale MMA już doganiają gale Bokserskie
No co Ty Na gali MMA w porównaniu do boskerskiej masz śmieszne pieniądze w boksie za jedną walke zawodową o ile jesteś dobry możesz wziąć kilka milionów Ale większość nie ćwiczy dla pieniędzy
No co Ty Na gali MMA w porównaniu do boskerskiej masz śmieszne pieniądze w boksie za jedną walke zawodową o ile jesteś dobry możesz wziąć kilka milionów Ale większość nie ćwiczy dla pieniędzy
Nie napisałem że w MMA się więcej zarabia tylko że doganiaja gale bokserskie (chodziło mi o popularność) Wiadomo że boks góruje w tych sprawach ale nie tylko na boksie da sie dobrze zarobić
_________________ - Taekwon-do -
- Thai boxing -
- Hapkido -
"Ten, kto pokonuje innych, jest silny. Ten, kto pokonuje siebie, jest potężny."
W cywilizowanym świecie MMA dawno boks przegoniło. W Polsce zarabia się grosze. Aczkolwiek jest pare bardziej z nanych osób, które zarabiaja większe grosze. :)