Wysłany: 2008-10-23, 18:45 Co zrobić, aby kopnięcia były silniejsze?
pytanie, jak w temacie, co zrobić, aby kopnięcia były silniejsze? Jestem już nawet dobrze rozciągnięty, i nawet wysoko kopię, problem w tym, że kopnięcia nie są bardzo silne(nie czuję mocy kopnięcia) Co polecacie, morze jakiś trening?
Pomógł: 13 razy Wiek: 19 Dołączył: 24 Cze 2008 Posty: 851 Skąd: z Bażin
Wysłany: 2008-10-23, 18:51
No, a co możesz zrobić?? Trenuj bo co innego, staraj bardziej skręcać się na stopie przy wyższych kopnięciach, aha i celuj trochę za celem - mi to pomaga, jest większa siła.
ps. czemu temat założyłeś w "karate kontaktowe" - jak je ćwiczysz to by śę to przydało napisać , żeby wątpliwości nie było....
_________________ przyjaciół miej blisko, wrogów jeszcze bliżej.
siła ciosu bierze sie z tego ze skręcasz biodro podczas kopnięcia i dzieki temu nabiera ono powera popracuj nad techinką a reszta sama przyjdzie z czasem
-> poker online, 50$ na start bez depozytu, możliwość wypłaty po zagraniu określonej ilości rozdań,
-> na wszystkie pytania odpowiem na pw, w razie co służę pomocą
Mad Max Pomógł: 17 razy Wiek: 24 Dołączył: 18 Lis 2007 Posty: 423 Skąd: Z wiatrem
Wysłany: 2008-10-23, 21:32
Wyrzucaj maxymalnie do góry kolano, i skręcaj biodro, odpowiednie ułożenie stopy też jest ważne, ale najpierw powoli obczaj technikę aż ją "poczujesz" moc sama przyjdzie
_________________ Chwała temu kto mnie zabije. Śmierć temu kto mnie obrazi.