Nie, startowali moi uczniowie. Jeden z nich, Robert Zawisła był w 2002 roku wraz z Krzyśkiem Kułakiem pierwszymi Polakami którzy wygrali w Bytomiu swoje kategorie wagowe (rok wcześniej Rosjanie wszystkich wymietli).
Tak, dalej nie można uderzać w głowę w parterze.
Pojęcia nie mam czym się sugerujesz to pisząc i co masz na myśli używając przymiotnika "najtwardszy"
Od pierwszego twojego postu wiedziałem, że będziesz odświeżał stare tematy, nie myliłem się.
sugeruje się własnym doświadczeniem, techniki których można nauczyć się na treningu są dobre i wystarczające by się obronić, a dlaczego najtwardszy, ponieważ jeśli na treningu nie ma siniaka to to nie jest trening
hahaha siniaki to na każdym treningu można mieć nawet baletu... I zanim chwalisz swój styl powiedz jakie inne SW uprawiałeś bo mając styczność z jednym człowiek nie jest obiektywny...
_________________ Nieważne jak mocno bijesz, ale jak dużo jesteś w stanie znieść i nadal iść do przodu. Tak powstaje zwycięzca. Jeśli wiesz na co cię stać, rób to, na co cię stać. Ale musisz być gotowy na ciosy
Pomógł: 17 razy Wiek: 18 Dołączył: 11 Lip 2009 Posty: 950 Skąd: z Polski
Wysłany: 2011-02-05, 20:51
A jeśli przed końcem treningu zauważysz że nie masz siniaka , to możesz szybko poprosić kolegę żeby ci go zrobił i tak kończysz trening z satysfakcją i pewnością że twój styl jest twardy
Karate jest super. Najlepsza sztuka walki. Ja trenowałem karate w olsztynie i wszystkich wymiatam. Kiedyś nawet z takim bokserem zawodowym wyskoczyłem na solo. Nawet ronk nie używałem. Same łapy. 10 sekund i było po zawodach. Tak więc karate to najlepszy sport. Na ulice bardzo praktyczny.
_________________ Życie na ulicy uczyniło ze mnie niepokonanego wojownika
Z87 Pomógł: 5 razy Dołączył: 13 Gru 2009 Posty: 224
Wysłany: 2011-10-10, 16:36
bossmma napisał/a:
Karate jest super. Najlepsza sztuka walki. Ja trenowałem karate w olsztynie i wszystkich wymiatam. Kiedyś nawet z takim bokserem zawodowym wyskoczyłem na solo. Nawet ronk nie używałem. Same łapy. 10 sekund i było po zawodach. Tak więc karate to najlepszy sport. Na ulice bardzo praktyczny.
Najpierw piszesz że rąk nie używałeś a potem że same łapy :P chyba że "ronki" to nie ręce :P
a poza tym w karate nie uczą przynajmniej w Kyokushin bicia w twarz to taki bokser by cie zmiótł jednym ciosem :)