Niestety mam dla wszystkich smutna wiadomosc. Sparing sie nie odbyl i chyba w najblizszym czasie sie nie odbedzie. Powod jest dosc intrygujacy^^.Moj kumpel z ktorym miales sie sparowadz postanowil ze potrzebuje treningu MT, i juz po 1 treningu cale nogi go bola i ledwo moze chodzic, i to wcale nie po sparingach tylko po zwyklych kopnieciach w worek.
Mad Max Pomógł: 17 razy Wiek: 24 Dołączył: 18 Lis 2007 Posty: 423 Skąd: Z wiatrem
Wysłany: 2007-12-01, 21:49
haha tyle powiem
_________________ Chwała temu kto mnie zabije. Śmierć temu kto mnie obrazi.
Unagi Pomógł: 3 razy Dołączył: 09 Lis 2010 Posty: 63
Wysłany: 2010-11-13, 22:16
Mega zabawne są te komentarze. :D:D. Wiem post stary i w ogóle, ale jak to tu się uchowało bez ironicznych komentarzy?
jest 100 roznych rodzajow karate, wiekszosc mniej skuteczna od mt, niektore zblizone (kk np.), niektore wzbogacone o elementy parteru by zamiatały tajskiego boksera bez bazy parterowej.
Dlaczego? Poczytaj o charakterystyce obu styli i wyciągnij wnioski, takich tematów były setki!
Unagi Pomógł: 3 razy Dołączył: 09 Lis 2010 Posty: 63
Wysłany: 2010-11-24, 15:42
Więcej wolno, bardziej rozbudowane sparingi, techniki sportowe, nowocześniejsza metodyka treningowa, bokserska praca rąk, niskie kopnięcia. Oczywiście jakiś postępowy odłam karate może przewyższać jakąś na kolanie zorganizowaną sekcje MT, z samozwańczymi specjalistami w roli instruktorów. Niemniej co do zasady, MT
Więcej wolno, bardziej rozbudowane sparingi, techniki sportowe, nowocześniejsza metodyka treningowa, bokserska praca rąk, niskie kopnięcia. Oczywiście jakiś postępowy odłam karate może przewyższać jakąś na kolanie zorganizowaną sekcje MT, z samozwańczymi specjalistami w roli instruktorów. Niemniej co do zasady, MT
Wiesz, jest taka zasada że jak nie wiemy nic o temacie, na który toczy się dyskusja to trzymamy ryj stulony.