Wysłany: 2010-06-23, 16:43 Nie roztrenować się przez lato...
Pewnie tak samo jak i ja macie około dwóch miesięcy przerwy w treningach. Co robicie by nie wypaść " z gazu" ? Ja na pewno pobiegam, a Wy jakie macie sugestie, propozycje?
_________________ "Wszystko zdobywam, wszystko tracę wiecznie spóźniając się i goniąc..."
no to tydzień można się restartować... ale później szkoda tylu miesięcy treningów żeby się roztrenować. A co myślicie o siłowni? Słyszalam, że bardzo spowolnia
_________________ "Wszystko zdobywam, wszystko tracę wiecznie spóźniając się i goniąc..."
Ja będę robił treningi w domu oczywiście nie zastąpi mi to normalnego treningu w klubie jednak kondycja się poprawi. Będę biegał min 3-4 x w tygodniu w tym 2 hity. Myślałem nad aktywnością codzienna. Np. 2 dni pływanie w jeziorku , 2 dni aeroby szybkim tempem , 3 dni hity lub biegi cały czas zmiennie ( co chwile zmiana tempa biegu jak w walce ). Worek sobie zamontuję w pokoju i do tego sparingi od czasu do czasu z kumplami .
Ja ruszyłem z pełną parą ;)
Na brzuch ABS II
Na przemian co drugi dzien Basen, Bieganie.
Siłownia ,skakanka ,rozciąganie ;)
Jeszcze trzeba gdzies wcinać trening Tajskiego poza sekcją z kolegami ;)
Noi dietka ;)
_________________ "Trzeba być pierwszym, najlepszym albo innym od reszty"
Majkel Pomógł: 14 razy Wiek: 20 Dołączył: 29 Mar 2009 Posty: 509
Wysłany: 2010-06-23, 18:48
Rekinella napisał/a:
A co myślicie o siłowni? Słyszalam, że bardzo spowolnia
To,źle słyszałaś ;) To jest tzw. mit,dlatego jak chcesz podciągnąć się fizycznie to warto spróbować.
U mnie również najprawdopodobniej sekcja będzie zamkniętą,dlatego maksymalnie ponownie poświęcę się siłowni.
_________________ BABILON PŁONIE-CZAS ODEBRAĆ KORONE BESTIA NA TRONIE KRWIĄ SPLAMIONE DŁONIE TARCZĄ MOJ BÓG MÓJ POCZĄTEK I KONIEC
Batman napisał/a:
Zrobisz FBW, ACT, lub Cross Fit, będzie ok a w domowych warunkach to trening domatora, są to takie ogólnorozwojówki
Dla kobiety tylko ogolnorozwojowka - ale to moje zdanie.
Na moje też Ale jak tak teraz myślę, to może koleżance chodziło o fitness? On tylko wpłynie na dobre Bo te plany, które podałem, są chyba ogólnorozwojowe, nie? (poprawcie mnie, jeżeli się mylę, bo jest to możliwe:-))
shinra napisał/a:
Majkel napisał/a:
To,źle słyszałaś ;) To jest tzw. mit,dlatego jak chcesz podciągnąć się fizycznie to warto spróbować.
Ja na tych sprawach sie nie znam, ale przy duzych skokach masy spadek szybkosci wydaje mi sie logiczny i naturalny.