Wysłany: 2010-08-22, 16:17 Seminarium Karate Shin-Kyokushin Warszawa !
Już 27 sierpnia rozpocznie się Seminarium Shin-Kyokushin w Warszawie !!
Prowadzącym będzie Shihan Kenji Midori 7 dan Prezydent WKO jak również Shihan Koen Scharrenerg 5 dan EKO oraz pięciu sławnych instruktorów z Japonii !!!
Seminarium potrwa 3 dni, a w nim wiele treningów i egzaminy na stopnie DAN !
Więcej informacji na www.pzkk.pl
lub na plakacie
Niestety lista osób uczestniczących w zajęciach została zamknięta. Jest szansa dopisać się na listę po skontaktowaniu się z organizatorami. Jednak zawsze można przyjść i popatrzeć !
Wysłany: 2010-08-31, 22:54
Może zadam dość banalne pytanie, ale kim właściwie są Ci zaproszeni instruktorzy?
Przeczytałem temat, niestety nie jestem z warszawy, nie interesuje się też Karate. Ale jestem ciekaw czy to wydarzenie było jakieś wyjątkowe, czy też jedno z wielu tym podobnych.
Ciekawi mnie czy trudno jest organizować takie seminaria.
Generalnie organizacja takiej imprezy jest możliwa tylko dla nielicznych osób w Polsce. Jest to uzależnione przede wszystkim od pozycji w środowisku i posiadanych kontaktach. Poza tym sama organizacja zaczyna się często na rok przed samym seminarium.
Jeżeli będziesz mieć jeszcze jakieś pytania pisz. Postaram się odpowiedzieć.