Po pierwsze dziękuje bardzo wszystkim, którzy poświęcili tą chwilę i zrobili ankietę ;) Naprawdę bardzo mi się to przyda ;]
Jeśli nie znasz odpowiedzi na pytanie to też dobrze ;) Ta ankieta ma sprawdzić jaka jest ogólnie wiedza ;) Więc, nie ma tutaj złych odpowiedzi, a nawet lepiej bo jak każdy by zaznaczał same dobre odpowiedzi i wszystko wiedział nie miałbym nawet czego omawiać :P
Po pierwsze dziękuje bardzo wszystkim, którzy poświęcili tą chwilę i zrobili ankietę
przecie to ty zrobiłeś ankietę a oni tylko wypełnili ją
_________________ "Jestem lepszy niż rok temu bo trenuje, nawet jeśli trenowałem źle, to jestem lepszy niż rok temu, bo cały czas trenuje." "No cóż po prostu jestem lepszy od Ciebie"
Witam,
Dziękuje bardzo za wypełnienie ankiety ;) To naprawdę bardzo mi pomogło ;]
Pozdrawiam
a podasz może głosy czy jakieś podsumowanie tej ankiety ?
_________________ "Jestem lepszy niż rok temu bo trenuje, nawet jeśli trenowałem źle, to jestem lepszy niż rok temu, bo cały czas trenuje." "No cóż po prostu jestem lepszy od Ciebie"
Ziomek Pomógł: 1 raz Wiek: 15 Dołączył: 19 Mar 2010 Posty: 148
to się cieszymy, a jakąś tam wiedze masz, żeby pisać na tym forum
to albo wkręcasz że zerowa wiedzia albo ....
to się cieszymy, a jakąś tam wiedze masz, żeby pisać na tym forum
to albo wkręcasz że zerowa wiedzia albo ....
Albo trenuje sztukę walki z Japonii, Korei, Brazylii, czy Tajlandii... Mawashi, czasem jak czytam twoje posty to zastanawiam się czy nie czytasz w ogóle o czym jest temat, czy po prostu coś ci czasem nie styka pod kopułą.
-> poker online, 50$ na start bez depozytu, możliwość wypłaty po zagraniu określonej ilości rozdań,
-> na wszystkie pytania odpowiem na pw, w razie co służę pomocą
Ziomek Pomógł: 1 raz Wiek: 15 Dołączył: 19 Mar 2010 Posty: 148
Wysłany: 2010-05-28, 20:23
Nieee
Po prostu ankieta jest dla wszystkich. Autor chce dowiedzieć się o popularnościach chińskich sztuk walki w Polsce także proszę xP. Tacy jak ja to najwyżej tam troszkę usłyszą i pare punktów dobrze wypełni. Inni co trenują te sw to inna sprawa.
Jeśli nie znasz odpowiedzi na pytanie to też dobrze ;) Ta ankieta ma sprawdzić jaka jest ogólnie wiedza ;) Więc, nie ma tutaj złych odpowiedzi, a nawet lepiej bo jak każdy by zaznaczał same dobre odpowiedzi i wszystko wiedział nie miałbym nawet czego omawiać :P
Nic dodać nic ująć ;) Jesteście do niego uprzedzeni panowie