Wysłany: 2010-05-20, 00:21 Ankieta na temat popularności chińskich sztuk walki w Polsce
Witam ;)
Zwracam się z uprzejmą prośbą do wszystkich użytkowników forum o wypełnienie mojej ankiety ;) Nie jest długa i nie zajmuje wiele czasu a bardzo by mi to pomogło, gdyż piszę pracę na ten temat ;)
http://www.ankietka.pl/an...i-w-polsce.html
Z góry Dziękuje,
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez Kondux 2010-05-20, 01:11, w całości zmieniany 1 raz
9. Czy kojarzą Ci się jakieś osoby powiązane z Chińskimi Sztukami Walki w Polsce i/lub na świecie? *1) Nie
2) Tak, jakie
błąd jest w tym pytaniu, nie można nic wpisać
[ Dodano: 2010-05-20, 16:34 ]
Cytat:
Chciałem wypełnić, ale nie odpowiedziałem na parę pytań, na które nie znałem odpowiedzi/ nie trenowałem SW
strzelać nie mogłeś
_________________ "Jestem lepszy niż rok temu bo trenuje, nawet jeśli trenowałem źle, to jestem lepszy niż rok temu, bo cały czas trenuje." "No cóż po prostu jestem lepszy od Ciebie"
_________________ Nieważne jak mocno bijesz, ale jak dużo jesteś w stanie znieść i nadal iść do przodu. Tak powstaje zwycięzca. Jeśli wiesz na co cię stać, rób to, na co cię stać. Ale musisz być gotowy na ciosy