Co o tym myślicie ?? W sumie wiem, że karate jako sztuka walki nie jest najlepsza, ale chodzi o samo robienie czegoś, aktywność fizyczną. Jak ktoś ma jako takie pojęcie o tym to prosze o opinie :wink:
to tylko kyokushin.na inne style po prostu szkoda czasu.[mi by było].ale dla pewnośći przejdz n a wszystkie i zobacz gdzie ci najbardziej bedzie sie podobało.w końcu to ty masz byc zadowolony,a nie my;-].zobacz w jakim stylu dobrze się będziesz odnajdywal.myślę,że rozmowa z trenerem też powinna pomóc.
Pomógł: 24 razy Wiek: 19 Dołączył: 03 Sie 2007 Posty: 1434 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 2008-07-05, 09:25
SZA napisał/a:
zalezy z kim
Myślę, że karate kyokuschin jest skuteczne i przykładajac sie do treningów będziesz wstanie wygrać z każdym. Ja radziłbym ci wybrać wlaśnie kyokuschin w miare efektywne, chociaż czy dana SW będzie skuteczna zalezy tylko od ciebie.
_________________ "...Politycy rozdają dzieciakom buziaki na szczęście
Telewizyjni kaznodzieje opylają zbawienie za dolca
Niepotrzebny ci złoty krzyż, żeby odróżnić dobro od zła
Najstraszniejsi mordercy świata to ci, którzy to zrozumieli"
Mieliśmy niedawno dyskusję o kyokushin, więc każdy chyba ma swoje zdanie na ten temat. Wg mnie świetna opcja, szczególnie jak się pozna jeszcze podstawy boksu.