Może po prostu ciekawość, zainteresowanie, filmiki na youtube, sparing uliczny z reprezentantem tejże sw lub cokolwiek innego :) Jak chce to trenować, to czemu by nie?
No dokładnie, jeżeli ma ochotę trenować taką sztukę walki, to niech trenuje przecież jest tyle pięknych SW i nie można się ograniczać tylko i wyłącznie do BJJ czy MT.
_________________ Jest jedno ludzkie ciało. Dopóki człowiekowi nie wyrośnie trzecia noga, albo ręka wszystkie sztuki walki opierać się będą na tych samych zasadach.
On może po prostu chce trenować z ciekawości, tak jak np. ja chciałem raczej z ciekawości potrenować ninjitsu.
Wysłany: 2011-08-18, 18:19
Wojak11 skoro pytam o jiujitsu to znaczy że interesuje mnie jj a nie bjj.trenuje muay thai i próbowałem bjj i jak dla mnie lipa straszna,chce spróbować jj ale tak to jest na tych forach że jak bym zapytał o taekwondo to znalazłby sie mądrala co by napisał po co Ci taekwondo bo akurat on lubi karate,tak więc wracając do tematu podpowie ktos gdzie ta sekcja?
Nie jestem z Kielc i nie uczęszczam na tą sekcje, ale Google podpowiedziało mi że to jest w
Szkoła Podstawowa w Kowali, Kowala 51 koło Kielc
wtorek, czwartek. 17:30 - 19:00
Pzdr.