Ymon, u kogo ćwiczysż albo gdzie. Nie sądzisz, że na stronie jest za dużo bufonady i propogandy. Rozumiem, że to powiedzmy styl "tradycyjny" ale czy możesz mi przyklady konfornacji tsunamistow nawet z "tradycyjnymi". Na stronie poza czysto waszymi imprezami nie ma nic o udzialach u innych, wynikach, seminariach, itc..Strona ne jestjakby Wasza a pośiwiecona jedynie waszemu szefowi..
_________________ nikt nie jest ponad wszystko ani wspanialszy niż inni
Jak zobaczyłem Tsunami to nie widziałem w tym Karate. W Taekwon-do założyciel nie zastrzegł sobie nazwy sztuki walki dlatego, że ma być ona dostępna wszystkim. Teraz mamy rozłamy na ITF, WTF itp. Ale nigdy nie widziałem, aby odłam nie miał nic wspólnego z nazwą sztuki walki. I mniej więcej takie to jest: nie Karate, ale Tsunami.
Szanuję wszystkie sztuki walki, bo każda ma w sobie gdzieś mocną stronę. Jeżeli Tsunami ma mieć mocną stronę, to tylko te minki.
Sory, ale widziałem trening w wykonaniu mistrzów pod okiem soke. Nie wiem co ma na celu ta "dziedzina walki".
_________________ Taekwon-do ITF
1. Ye Ui - Uprzejmość
2. Yom Chi - Uczciwość
3. In Nae - Wytrwałość
4. Guk Gi - samokontrola
5. Baekjul Boolgool - odwaga