Sporty Walki i Sztuki Walki - Fight Club Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
Kung fu
Autor Wiadomość
terthin 

Wysłany: 2009-10-18, 15:32   Kung fu

Witam kiedyś trenowąłem Kung fu .. ale trener mnie wkurzył i zrezygnowałem.. to było kilka lat temu ...czy jest może na YouTube filmiki trenigowe kung - fu ? albo ksiązki szkolenowie na allegro z góry dziekuje za pomoc :)

Komaro 

Wysłany: 2009-10-18, 16:57   

Nic nie nauczysz się z takich rzeczy lepiej idź na trening, na yt jest masa filmików wpisz sobie kung fu technics czy jakoś tak, a jakie kung fu trenowałeś bo wszystkie są żałosne poza kozackiej sandy :D

Hate91 
KickBoxing , MT

Wysłany: 2009-10-18, 20:15   

KomarGrchw, wybacz mi szczerość ale kur** troche przystopuj chlopie bo sie rozgadales i rozkozaczyles troche , jesli nie lubisz kung fu to spoko ale nie rozglaszaj ze to i tamto dookoła

Batman 

Wysłany: 2009-10-18, 20:35   

KomarGrchw napisał/a:
wszystkie są żałosne poza kozackiej sandy :D

Twoim zdaniem ale powiedz to na wschodzie to cie wysmieja prosto w twarz.
Wiem bo interesuje sie takimi rzeczami i wiem ze tutaj w europie kung fu zupelnie inaczej wyglada nic w azji tam do tego jescze dochodzi ich wiara i kultura co prawda teraz mniej ale jednak

[ Dodano: 2009-10-18, 20:54 ]
Aha no i komar nie chce cie tu obrazac ale ty masz za mocno nasrane z tym mma ze ono jest najlepsze uwazasz? nie ma najlepszych formul sztuk czy sportow walki kazde ma wady i zalety... moze przyjsc koles sredniozaawansowany z mma i moze przyjsc sredniozaawansowany koles z mt zaluzmy i to juz nie jest jasne ze ten co cwiczy mma wygra czy ten co cwiczy kung fu nie wiadomo. Wszystko zalezy od tego jak kto sie przyklada do treningow i jak mysli w walce czy byle zeby zadac cios przeciwnikowi w morde czy zadac cios przeciwnikowi w takie miejsce gdzie sie zwinie z bolu i nie bedzie w stanie dalej walczyc

Komaro 

Wysłany: 2009-10-18, 21:37   

Spokojnie bez spiny :lol: :mrgreen: Nie mam nic do Kung Fu uważam po prostu, że Sanda jest najbardziej skuteczna, nie kozacze się tylko wyrażam swoje zdanie :lol:

Batman 

Wysłany: 2009-10-18, 22:31   

To zalezy juz od tego jak kto co lubi i nie koniecznie musi byc skuteczniejsze bo to zalezy od fightera czy jest skuteczne czy nie:)

Majkel

Wysłany: 2009-10-18, 22:35   

KomarGrchw napisał/a:
Kung Fu uważam po prostu, że Sanda jest najbardziej skuteczna, nie kozacze się tylko wyrażam swoje zdanie :lol:

KomarGrchw napisał/a:
a jakie kung fu trenowałeś bo wszystkie są żałosne

Przecież nigdy Kung Fu nie trenowałeś to nie wiesz,poza tym nigdy w boju nie miałeś okazji się wypróbować z zawodnikiem,który trenował Kung Fu,wiesz takie teorie nie poparte argumentami są żałosne,Ty ciągle stawiasz na piedestale MMA.

Sajgon 

Wysłany: 2009-10-18, 23:02   

Wing chun np też nie jest wcale żałosne ;-)

.: www.sztuki-walki.bloog.pl :.

Batman 

Wysłany: 2009-10-18, 23:06   

dla mnie zaden styl kung fu nie jest zalosny:D nie mowie o innych stylach walki ze sa zalosne bo kazdy ma zalety i wady moze mi sie nie podobac a jak mi sie nie podoba to nie poglebiam tak bardzo wiedzy o nim i dlatego nie mowie o zadnym stylu ze jest zalosny bo dobrze go nie znam

Komaro 

Wysłany: 2009-10-19, 00:20   

Majkel napisał/a:
KomarGrchw napisał/a:
Kung Fu uważam po prostu, że Sanda jest najbardziej skuteczna, nie kozacze się tylko wyrażam swoje zdanie :lol:

KomarGrchw napisał/a:

Przecież nigdy Kung Fu nie trenowałeś to nie wiesz,poza tym nigdy w boju nie miałeś okazji się wypróbować z zawodnikiem,który trenował Kung Fu,wiesz takie teorie nie poparte argumentami są żałosne,Ty ciągle stawiasz na piedestale MMA.
dla twojej wiadomosci miałem i dwoch pokonałem ;) sajgon chodzi ci o te kung fu z np dzwigniami? Bo jesli tak to jeszcze o tym zapomniałem

Batman 

Wysłany: 2009-10-19, 14:51   

KomarGrchw napisał/a:
KomarGrchw napisał/a:
Kung Fu uważam po prostu, że Sanda jest najbardziej skuteczna, nie kozacze się tylko wyrażam swoje zdanie

KomarGrchw napisał/a:

dla twojej wiadomosci miałem i dwoch pokonałem ;)

A ile trenowali :-P

Komaro 

Wysłany: 2009-10-19, 16:36   

Jeden widać, że sporo drugi jakoś z parę miechów.

Vojteck0202 
Shotokan :]

Wysłany: 2009-10-19, 21:09   

Było już duuuużo tematów na forum że z filmików z YT bez trenera lub kogoś kto Ci powie co robisz źle nic sie nie nauczysz :] pozdrawiam.

przemoxD 
Odi Profanum Vulgus

Wysłany: 2009-10-19, 23:31   

KomarGrchw napisał/a:
a jakie kung fu trenowałeś bo wszystkie są żałosne poza kozackiej sandy :D

daruj sobie takie teksty. dla wielu osób kf jest żałosne ale nie każdy od razu jedzie po tym sw, świat sie nie kończy na mma a nie każdy ćwiczy w aspekcie 'skuteczności na ulicy'

Vojteck0202 
Shotokan :]

Wysłany: 2009-10-20, 09:12   

przemoxD napisał/a:
KomarGrchw napisał/a:
a jakie kung fu trenowałeś bo wszystkie są żałosne poza kozackiej sandy :D

daruj sobie takie teksty. dla wielu osób kf jest żałosne ale nie każdy od razu jedzie po tym sw, świat sie nie kończy na mma a nie każdy ćwiczy w aspekcie 'skuteczności na ulicy'

Popieram Kolege ja też jestem za tym żeby nie jeździć po innych stylach

Odpowiedz do tematu