Witam kiedyś trenowąłem Kung fu .. ale trener mnie wkurzył i zrezygnowałem.. to było kilka lat temu ...czy jest może na YouTube filmiki trenigowe kung - fu ? albo ksiązki szkolenowie na allegro z góry dziekuje za pomoc :)
_________________ :)
Komaro Pomógł: 15 razy Dołączył: 25 Paź 2008 Posty: 1727
Wysłany: 2009-10-18, 16:57
Nic nie nauczysz się z takich rzeczy lepiej idź na trening, na yt jest masa filmików wpisz sobie kung fu technics czy jakoś tak, a jakie kung fu trenowałeś bo wszystkie są żałosne poza kozackiej sandy :D
KomarGrchw, wybacz mi szczerość ale kur** troche przystopuj chlopie bo sie rozgadales i rozkozaczyles troche , jesli nie lubisz kung fu to spoko ale nie rozglaszaj ze to i tamto dookoła
Twoim zdaniem ale powiedz to na wschodzie to cie wysmieja prosto w twarz.
Wiem bo interesuje sie takimi rzeczami i wiem ze tutaj w europie kung fu zupelnie inaczej wyglada nic w azji tam do tego jescze dochodzi ich wiara i kultura co prawda teraz mniej ale jednak
[ Dodano: 2009-10-18, 20:54 ]
Aha no i komar nie chce cie tu obrazac ale ty masz za mocno nasrane z tym mma ze ono jest najlepsze uwazasz? nie ma najlepszych formul sztuk czy sportow walki kazde ma wady i zalety... moze przyjsc koles sredniozaawansowany z mma i moze przyjsc sredniozaawansowany koles z mt zaluzmy i to juz nie jest jasne ze ten co cwiczy mma wygra czy ten co cwiczy kung fu nie wiadomo. Wszystko zalezy od tego jak kto sie przyklada do treningow i jak mysli w walce czy byle zeby zadac cios przeciwnikowi w morde czy zadac cios przeciwnikowi w takie miejsce gdzie sie zwinie z bolu i nie bedzie w stanie dalej walczyc
Wysłany: 2009-10-18, 21:37
Spokojnie bez spiny Nie mam nic do Kung Fu uważam po prostu, że Sanda jest najbardziej skuteczna, nie kozacze się tylko wyrażam swoje zdanie
To zalezy juz od tego jak kto co lubi i nie koniecznie musi byc skuteczniejsze bo to zalezy od fightera czy jest skuteczne czy nie:)
Majkel Pomógł: 13 razy Wiek: 18 Dołączył: 29 Mar 2009 Posty: 416
Wysłany: 2009-10-18, 22:35
KomarGrchw napisał/a:
Kung Fu uważam po prostu, że Sanda jest najbardziej skuteczna, nie kozacze się tylko wyrażam swoje zdanie
KomarGrchw napisał/a:
a jakie kung fu trenowałeś bo wszystkie są żałosne
Przecież nigdy Kung Fu nie trenowałeś to nie wiesz,poza tym nigdy w boju nie miałeś okazji się wypróbować z zawodnikiem,który trenował Kung Fu,wiesz takie teorie nie poparte argumentami są żałosne,Ty ciągle stawiasz na piedestale MMA.
_________________ BABILON PŁONIE-CZAS ODEBRAĆ KORONE BESTIA NA TRONIE KRWIĄ SPLAMIONE DŁONIE TARCZĄ MOJ BÓG MÓJ POCZĄTEK I KONIEC
dla mnie zaden styl kung fu nie jest zalosny:D nie mowie o innych stylach walki ze sa zalosne bo kazdy ma zalety i wady moze mi sie nie podobac a jak mi sie nie podoba to nie poglebiam tak bardzo wiedzy o nim i dlatego nie mowie o zadnym stylu ze jest zalosny bo dobrze go nie znam
Wysłany: 2009-10-19, 00:20
Majkel napisał/a:
KomarGrchw napisał/a:
Kung Fu uważam po prostu, że Sanda jest najbardziej skuteczna, nie kozacze się tylko wyrażam swoje zdanie
KomarGrchw napisał/a:
Przecież nigdy Kung Fu nie trenowałeś to nie wiesz,poza tym nigdy w boju nie miałeś okazji się wypróbować z zawodnikiem,który trenował Kung Fu,wiesz takie teorie nie poparte argumentami są żałosne,Ty ciągle stawiasz na piedestale MMA.
dla twojej wiadomosci miałem i dwoch pokonałem ;) sajgon chodzi ci o te kung fu z np dzwigniami? Bo jesli tak to jeszcze o tym zapomniałem
KomarGrchw napisał/a:
KomarGrchw napisał/a:
dla twojej wiadomosci miałem i dwoch pokonałem ;)
A ile trenowali
a jakie kung fu trenowałeś bo wszystkie są żałosne poza kozackiej sandy :D
daruj sobie takie teksty. dla wielu osób kf jest żałosne ale nie każdy od razu jedzie po tym sw, świat sie nie kończy na mma a nie każdy ćwiczy w aspekcie 'skuteczności na ulicy'
Popieram Kolege ja też jestem za tym żeby nie jeździć po innych stylach