Pomógł: 24 razy Wiek: 18 Dołączył: 03 Sie 2007 Posty: 1417 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 2009-11-11, 09:55
aex napisał/a:
Bydgoszcz
To może się spotkamy jestem z okolic
W Bydgoszczy masz Espadon. Jest tam o ile dobrze pamiętam właśnie BJJ.
_________________ "...Politycy rozdają dzieciakom buziaki na szczęście
Telewizyjni kaznodzieje opylają zbawienie za dolca
Niepotrzebny ci złoty krzyż, żeby odróżnić dobro od zła
Najstraszniejsi mordercy świata to ci, którzy to zrozumieli"
mały problem zajęcia dla grupy poczontkującej kończą się o 19.00 - raczej niezdążyłabym na busa którym mósiałabym wrucić do domu :( Najlepiej pasowało by w sobote gdyż kończe lekcje po 16 a musze liczyć conajmniej30 min na dojazd w jedną strone
Zagadaj z rodzicami czy by po Ciebie nie przyjezdzali. Osobiscie polecam w pierwszym rzędzie Espadon, niezły jest Fighting Division, ale oni jeszcze później kończą. Poza tym masz zapasy w Gwieździe i judo w Polonii, Gwardii, AZS-UKW i UKS Shiro.
mysle ze jakos w te 30 sekund ktore zyskasz zdazysz spokojnie dobiec do jakis ludzi i poprosic o pomoc;))
_________________ "Trzeba być pierwszym, najlepszym albo innym od reszty"
Majkel Pomógł: 14 razy Wiek: 20 Dołączył: 29 Mar 2009 Posty: 509
Wysłany: 2009-11-12, 15:28
Poprosić ludzi o pomoc i się jej doczekać to jak szukać igły w stogu siana ;)
Na ulicy musisz liczyć na siebie,gazem jak dobrze trafisz to obezwładnisz przeciwnika,wtedy tylko telefon na policję lub szybkie oddalenie się.
_________________ BABILON PŁONIE-CZAS ODEBRAĆ KORONE BESTIA NA TRONIE KRWIĄ SPLAMIONE DŁONIE TARCZĄ MOJ BÓG MÓJ POCZĄTEK I KONIEC
Poprosić ludzi o pomoc i się jej doczekać to jak szukać igły w stogu siana ;)
Na ulicy musisz liczyć na siebie,gazem jak dobrze trafisz to obezwładnisz przeciwnika,wtedy tylko telefon na policję lub szybkie oddalenie się.
Coś mi się wydaje że nieczytałeś tematu, bo o rade pytaa tutaj dziewczyna która niejest w stanie powalic kogo kolwiek na powalic na glebe i obezwładnić, dlatego radziłem jak radziłem.
A ludzie czensto pomagają , niewszyscy ale sa tacy ;)
_________________ "Trzeba być pierwszym, najlepszym albo innym od reszty"
Majkel Pomógł: 14 razy Wiek: 20 Dołączył: 29 Mar 2009 Posty: 509
Wysłany: 2009-11-12, 16:56
MarcinMT, niestety czytałem ;) Miałem już sytuacje z gazem,zdarzało się za 1 razem w napastnika nie trafić,ale już nie był tak rozhulany jak na początku,był bardziej agresywny ale bał się podejść bliżej i dostać drugi raz,a co do celnych strzałów gazem to agresor się mota,można z nim zrobić wszystko nieważne czy kobieta czy mężczyzna kop w przyrodzenie ,ściągnięcie do parteru dosiad.
_________________ BABILON PŁONIE-CZAS ODEBRAĆ KORONE BESTIA NA TRONIE KRWIĄ SPLAMIONE DŁONIE TARCZĄ MOJ BÓG MÓJ POCZĄTEK I KONIEC