Pomógł: 24 razy Wiek: 18 Dołączył: 03 Sie 2007 Posty: 1417 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 2009-11-12, 18:38
Tak jak radzą koledzy wyżej. Lepszy będzie gaz.
Majkel napisał/a:
można z nim zrobić wszystko nieważne czy kobieta czy mężczyzna kop w przyrodzenie ,ściągnięcie do parteru dosiad.
Jakoś nie wyobrażam sobie, aby piętnastoletnia dziewczyna w stresie gdy uda jej się prysnąć przeciwnika gazem, obaliła go na ziemię i w dosiadzie okładała pięściami.
_________________ "...Politycy rozdają dzieciakom buziaki na szczęście
Telewizyjni kaznodzieje opylają zbawienie za dolca
Niepotrzebny ci złoty krzyż, żeby odróżnić dobro od zła
Najstraszniejsi mordercy świata to ci, którzy to zrozumieli"
nie ma sprawy tylko najpierw kupie sobie gaz tak jak mi radziłeś lub paralizator jak myślisz co będzie skuteczniejsze??
ahaha ale mnie to rozbawiło to fajnie wygląda że spotka się z tobą tylko najpierw kupi gaz wiadomo przeciwko komu i jeszcze pyta co będzie skuteczniejsze (przeciwko michalowi). Soryyy ale to fajnie wygląda xD
Jesteś dziewczyną i chcesz się nauczyć samoobrony - to tylko kravka ;) wykorzystujesz najłatwiejsze ruchy ciała żeby powalić wiekszego/silniejszego od siebie przeciwnika. Poczytaj o tym, mam taką dziewczyne na treningu - to potrafi niszczyć wszystkich ;)
_________________ Myślisz, że upadłem? Nie padłem na kolana - jestem typem typa który gardą zawsze się zasłania.