Wybieranie generałów, majorów i innych wysokich stopniem wojskowych (nie wiem ile i jak się nazywają) "na szybko" nie dało by dobrych rezultatów.
Wybierać to sobie możesz kolegów do zbijaka. Powtórze jeszcze raz: "Jeśli nie rozumiesz o czym jest mowa, to nie zabieraj głosu. Przynajmniej nikt Cię za idiotę nie weźmie."
siedem napisał/a:
boruta szypkie pytanie a jakiś fajny tytuł odnośnie tajnego nauczania na ziemiach polskich w trakcie II Wojny Światowej?
Niestety akurat ten temat jest mi całkowicie obcy.
siedem Pomógł: 2 razy Wiek: 27 Dołączył: 21 Cze 2011 Posty: 426
Wysłany: 2011-07-10, 19:20
powiem ci że bardzo fajny temat. co do wojska to już muwiłem najpierw zaczynamy tworzyć nową strukture wsensie wojsko ale nie likwidujemy starego wojska od razu tylko stopniowo. ale ekspertem nie jestem
Jaka kasa? Kasa jest właśnie marnowana na utrzymywanie armi liczygaci i pierdzistołków.
I własnie te "pierdzistołki" jak ich nazwałeś nie będą chcieli na to pozwolić i tu jest mankament z tą kasą.
Jutro jadę i będę mieć tydzień na przemyślenia to po przyjeździe podzielę się nimi i wnioskami jakie wyciągnę z tej rozmowy na tym forum.
_________________ Łatwiej prosić o przebaczenie niż o pozwolenie.
siedem Pomógł: 2 razy Wiek: 27 Dołączył: 21 Cze 2011 Posty: 426
Wysłany: 2011-07-10, 21:15
Fighter1994 napisał/a:
I własnie te "pierdzistołki" jak ich nazwałeś nie będą chcieli na to pozwolić i tu jest mankament z tą kasą.
Jutro jadę i będę mieć tydzień na przemyślenia to po przyjeździe podzielę się nimi i wnioskami jakie wyciągnę z tej rozmowy na tym forum.
mam nadzieje że dojdziesz do ciekawych wniosków
ale jak mniemam tobie nie chodzi o to że pomysł z budową od początku tylko ztym że byłyby ztym wielkie problemy i opory z wiadomej strony.
skoro mam dostawać takie odpowiedzi to podziękuję za dyskusję i powodzenia w budowaniu nowej armii.
Wysłany: 2011-07-10, 23:40
Batman napisał/a:
skoro mam dostawać takie odpowiedzi to podziękuję za dyskusję i powodzenia w budowaniu nowej armii.
aco uważasz że wszystko zpolskim wojskiem jest ok? co do budowy nowej armi oczywiście nie ma na to szans, ale tak z ciekawości ty byś niczego nie zmienił w polskiej armii?
Nie odpowiem ci na to pytanie, bo się nią nie interesuję, nie byłem w niej, nie wiem jak tam jest, a najwięcej mogą o tym wiedzieć ci, co tam są lub byli.
Wysłany: 2011-07-13, 22:22
Batman napisał/a:
Nie odpowiem ci na to pytanie, bo się nią nie interesuję, nie byłem w niej, nie wiem jak tam jest, a najwięcej mogą o tym wiedzieć ci, co tam są lub byli.
ok masz do tego prawo, ale mnie to interesuje więc chyba moge sie na ten temat wypowiedzieć nieprawdaż?
a wracając do systemu bas 3 to jakoś szczegulnie mnie nie zaciekawił