Czy ktoś z Was ma zamiar uczestniczyć w zajęciach krav magi w Piotrkowie Trybunalskim? Czy może ktoś z Was już tam uczęszczał i wraca po wakacyjnej przerwie.. Jeżeli tak to podajcie skąd jesteście, czy dużo ludzi przychodzi.. Kto jest trenerem akurat wiem, miałem przyjemność poznać tego Pana :) Sam raz byłem, ale to w Łodzi na jednym treningu, podoba mi się to.. :) Potem niestety musiałem wyjechać lecz wróciłem i bardzo poważnie rozważam pójście tam jako na dodatkową SW bo chce oprócz tego dołożyć coś jeszcze..
co do Krav Magi to nie miałem okazji bliżej się przyjrzeć, raczej nie czułbym się tam swobodnie... ale z tego co dowiedziałem się od moich znajomych (jestem z Piotrkowa Trybunalskiego) w treningu ma uczestniczyć wiele osób, myślę że równie dobrze zadziałała reklama organizatorów (plakaty itd.) i na spotkanie zapewne przybędzie wielu zainteresowanych, no ale wszystko okaże się w najbliższym czasie, o ile dobrze pamiętam to chyba w najbliższą środę...
no i po pierwszym treningu - mój znajomy się tam pojawił i twierdzi że było świetnie, ale co do kosztów - to raczej nie są świetne, moim zdaniem taki miesięczny koszt treningów to przynajmniej troche za dużo, ale cóż na razie chętnych nie brakuje, przyglądając się z boku zobaczymy co im przyniosą kolejne treningi...