Nie można przeliczać tego tak na pieniądz.
Zależy co Ci bardziej się podoba lub co wolisz jeśli Ci to nie koliduje fajną sprawą jest połączyć te 2 sporty:D ale jeślo chodzi o mnie to wole MJJ, KB nie przypadł mi do gustu
Chodzi mi o takia sztuke walki, ktora przyda mi sie na ulicy,taka ktora wykorzystam w praktyce. Mysle ze KB szybciej bym sie nauczyl niz MJJ. Niekiedy mam MJJ w ten sam dzień co silownia i to troche koliduje xD.
Goro, najpierw dowiedz sie czegos o trenerze. Bo spotkałem juz przynajmniej 2 w swoim zyciu "instruktorów", którzy nie umieją nic, a mają tytuł tylko za pieniądze. Instruktora KB ma obecnie duzo osób, bo mozna go zrobic jak już napisałem za PIENIĄDZE w prawie każdej szkole wyższej. Także najlepiej dowiedz sie o trenerze, bo coś tanio ten KB.
Najlepiej to cwicz to i to :D Bedziesz wymiatał :)
Musze cos wybrac to albo to, no nie wiem. KB jest tani w ostrowie jest boks nawet za darmo do 18raoku zycia ale wydaje mi sie ze kb bedzie lepsze. Tylko nie wiem czy bede musial znowu badania robic
Jeśli masz boks, to idź w pierwszej kolejności tam, a jak juz będziesz się dobrze czuł boksersko, wtedy dopiero idź na kick i dołóż nogi. Oczywiscie z powyższym zastrzeżeniem, że trzeba brać pod uwagę konkretne sekcje i prowadzących.
Pomógł: 24 razy Wiek: 18 Dołączył: 03 Sie 2007 Posty: 1417 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 2008-02-17, 08:38
Jeżeli pieniądze nie grają roli to idź na kilka treninów JJ i kilka KB tak jak napisali koledzy przedemną dowiedz się czegoś o trenerze i wtedy wybieraj, a jak masz problem z kasą to idź tam gdzie taniej.Ja poradziłbym ci jednak JJ.
_________________ "...Politycy rozdają dzieciakom buziaki na szczęście
Telewizyjni kaznodzieje opylają zbawienie za dolca
Niepotrzebny ci złoty krzyż, żeby odróżnić dobro od zła
Najstraszniejsi mordercy świata to ci, którzy to zrozumieli"