Pomógł: 5 razy Dołączył: 08 Sie 2007 Posty: 1001 Skąd: ty mieszkasz??:P
Wysłany: 2008-08-05, 14:10
ostatnio do niego wpadlem i poszlismy na miasto jak sobie wypil to byl rzeznik normalnie smierc w oczach i kazdego napierdzielal na miescie...nie wiedzialem czy spierdalac czy zostac z nim
_________________ " Bulterier wymięka kondycyjnie przy pitbullu, a ja jestem jak pitbull i lecę z frajerami do końca bo nie wiem co to litość. "
A ile potem mozna problemow miec przez taki shit :D Jakby nawet doszlo do takich starc to w odwecie tacy PANOWIE DRESOWIE wiadomo, moga zrobic niezle QQ. A wydaje mi sie, ze jedynie takie cwaniaczki z pod bloków i reszta dalaby sie namowic na takie cos. NEVER.
Hehe oni niczego nie ćwiczą co zresztą widać ;p tam na youtubie macie jeszcze lepsze walki z tej serii ;] Mnie się akurat najbardziej uniki z odchyłem podobały ;d Lewy i prawy i bach ;d
Pomógł: 44 razy Wiek: 22 Dołączył: 09 Paź 2007 Posty: 2338 Skąd: Polska (wsch)
Wysłany: 2009-02-25, 11:19
Z frontem na pysk mozna by wejsc i by sie pewnie nie zczaili, a i tak garda na podobienstwo trzymania luku jest najlepsza
hehe tacy ludzie poprawiaja mi humor
_________________ "Są ludy, co dojrzały do śmierci z rąk ludów niedojrzałych do życia" - J. Kaczmarski
Pomógł: 24 razy Wiek: 18 Dołączył: 03 Sie 2007 Posty: 1417 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 2009-02-25, 12:10
shinra napisał/a:
tacy ludzie poprawiaja mi humor
Tacy judzie też bijąc się robią sobie większą szkode sobie niż przeciwnikowi
Gardy na jajach, solidne cepy, czyli fighterzy pierwsza klasa (podstawówki )
_________________ "...Politycy rozdają dzieciakom buziaki na szczęście
Telewizyjni kaznodzieje opylają zbawienie za dolca
Niepotrzebny ci złoty krzyż, żeby odróżnić dobro od zła
Najstraszniejsi mordercy świata to ci, którzy to zrozumieli"
Ja u siebie w mieście słyszłem o takim czymś... nie wiem za wile ale coś słyszałem...wiem że bija się w rękawicach bokserskich ( to już przynajmniej plus )