Sporty Walki i Sztuki Walki - Fight Club Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
Nielegalne walki uliczne..
Autor Wiadomość
Teo 
Inny niż WSZYSCY

Wysłany: 2009-05-25, 20:09   

e tam, banda jakichs napalencow. ponoc takie rzeczy to juz chyba tylko na wschodzie pod 'opieka' mafii - tylko, ze oni nie szukaja po blokowiskach, ale szukaja zawodnikow z prawdziwego zdarzenia. slyszalem nawet o propozycjach walk przeciwko psom. zaznaczam: sam tego nie wdzialem, wiec niestety nie moge byc 100% przekonany co do tych poglosek ;-)

amen20 

Wysłany: 2009-05-25, 21:31   

Wiem, że u nas w Olsztynie są cotygodniowe walki... Uczestników jest kolo 20-25, bez ochraniaczy, szczęki dozwolone. Chłopaki nie biją się na kasę tylko dla przyjemności, a i typowych "dresów" u nich nie uświadczysz.

HeadHunter 

Wysłany: 2009-05-26, 17:12   

To właśnie podobnie jest u mnie. Nawet jednego z nich znam ;-)

Kraver_GW 

Wysłany: 2009-05-31, 21:28   

Niebezpieczna sprawa. Ale jeśli byłoby to coś właśnie w stylu "dla przyjemności" np z kimś kto zna się na pierwszej pomocy - to ciekawe :)

ale

"I Herkules dupa kiedy ludzi kupa" :))

Tibex 

Wysłany: 2009-12-17, 16:25   

Taaaa... wychodzisz z 500 zł za wygraną walkę a 30 m dalej stoi 10 dresów z pałami ;D powodzenia

Matios 

Wysłany: 2009-12-17, 20:48   

Amen20 wiem o kim mówisz.Może kojażysz wafelka ziomek wali się tam co tydzień.Ra z nawet patrzyłem jak to wygląda. Wygląda jak typowa ustawka wychodzi 15 vs 15 i ogień.
Ale u mnie na dzielnicy to codzienność. Jakieś małolaty się po mordach klepią.Ale taka walka trwa 10 minut.10 razy do parteru się sprowadzają i 10 po ryju się klepią na oślep z oczyma zamkniętymi.

ThC_TERROR

Wysłany: 2010-02-10, 10:27   

Czytam to wszystko co piszecie i śmiać mi się chce z was deczko !!!Widać ze nie macie pojecia co sie dzieje w Polsce takie walki odbywaja sie przewaznie w każdym mieście !!!W tym karju nie da sie zarobic na walce prucz w podziemiu ,chyba ze sie dobrze wkrecisz ale na 100 zawodników dobrze wychodzi na tym 20 jednostek a reszta boksuje za nedzne zł, i dlatego zwdnicy ida pod ziemie walczyć!!!!
Jest tak po co ryzykować za marne grosze ciężką chorobe na stare lata po 25 latach na ringu ,jak można w rok, dwa zarobić tyle co 25 lat w "zawodowych zawodch w polsce"
Chyba ze sztuki walki traktujesz jak kodeks w życiu którym sie kierujesz ,wiec olej takie tematy i leć na przód :lol: :lol: :lol: :lol:

Boruta 
Bodhisatwa przemocy

Wysłany: 2010-02-10, 10:49   

Witamy kolejnego dzieciaka o bujnej wyobraźni. :lol: :lol: :lol:
www.youtube.com/AkademiaSarmatia

ThC_TERROR

Wysłany: 2010-02-10, 14:33   

Dla twojej wiadomści dzieckiem nie jestem!
Nic nie wiesz co sie dzieje u nas w kraju i po za nim .Ustawki są !! a walk ulicznych nie ma,na jakim ty swiecie żyjesz .Tak a pro po polscy zawodnicy sa jednych z leprzych w europie.
A jak nie wierzysz wejć tam gdzie policja nawet nie wchodzi to może cos znajdziesz.........!!! :!:

Komaro 

Wysłany: 2010-02-10, 14:42   

ThC_TERROR napisał/a:
Dla twojej wiadomści dzieckiem nie jestem!
Nic nie wiesz co sie dzieje u nas w kraju i po za nim .Ustawki są !! a walk ulicznych nie ma,na jakim ty swiecie żyjesz .Tak a pro po polscy zawodnicy sa jednych z leprzych w europie.
A jak nie wierzysz wejć tam gdzie policja nawet nie wchodzi to może cos znajdziesz.........!!! :!:

Po 1 naucz się pisać bo robisz straszne błędy stylistyczne i ortograficzne 2 nim jesteś widać po błędach i stylu pisania 3 fajny nick dilerze hahah

Lukasz_Gda 
dura lex sed lex

Wysłany: 2010-02-10, 15:44   

thc_terror po co Borutę do biblioteki wysyłasz?

zalewa 

Wysłany: 2010-02-10, 16:19   

Dżizas ludzie. Nie ma walk ulicznych w Polsce i koniec. To nie jest never back down. No bo po co ludzie, którzy są naprawdę dobrzy mieliby tam walczyć. Jak ktoś jest dobry to idzie na zawodowca i sobie zarabia. To kto by tam walczył? Dresy? To kto by to opłacał? Kto będzie płacić za walki dresów, którzy nie potrafią się bić. Taka osoba wolałaby sobie pojeździć po świecie i pooglądać gale UFC itp. A a jak by nie miała kasy jeździć po świecie toby nie miała kasy płacić za walki debili, którzy nie umieją się bić. Ponoć jak nie było MMA to były takie procedery w Rosji, bo bogaci ludzie chcieli oglądać walki w których można było wszystko. Ale nie wiem czy one nie były legalne, ale wiem że komuś tal oko wywalili, czy coś i nie chcieli zapłacić za to i była jakaś afera, czy coś tam, ale nie wiem dokładnie i się nie będę wypowiadał.
Nie cackaj się z nimi nie baw

Batman 

Wysłany: 2010-02-10, 16:47   

ThC_TERROR napisał/a:
a reszta boksuje za nedzne zł, i dlatego zwdnicy ida pod ziemie walczyć!!!!
Ty wiesz ile Pudzian dostał kasy za tą walkę? Czy Gołota z Adamkiem... :?:

Komaro 

Wysłany: 2010-02-10, 16:54   

Batman napisał/a:
ThC_TERROR napisał/a:

Hhahaha tego jego postu nie doczytałem ale beka hahahahahahahah
Tak jasne rezygnują z tego co kochają dostaję za to grube hajsy, imprezy, dupeczki, sponsorzy :D

Batman 

Wysłany: 2010-02-10, 16:58   

Komaro napisał/a:
Batman napisał/a:
ThC_TERROR napisał/a:

Hhahaha tego jego postu nie doczytałem ale beka hahahahahahahah
Tak jasne rezygnują z tego co kochają dostaję za to grube hajsy, imprezy, dupeczki, sponsorzy :D
:?: Nie skleiłem :mrgreen:

Odpowiedz do tematu