sa sekcje mma,krav maga, itp gdzie instruktorzy maja minimum niebeiski w bjj ,trenuja mma,startuja w zawodach maja doswiadzczenie i nie robia nikogo w przyslowiowego ch uja
po co sie unosic ,wlasnie przez to mamy podzielone srodowisko .Trenujacy krav mage nie sa zagrozeniem dla trenujacych mma lub muay thai ,bjj,judo,sambo
a jelsi instruktoe sprzedaje kit gdziekolwiek to jest bucem i tyle
pozdrawiam
Pomógł: 2 razy Wiek: 21 Dołączył: 23 Lut 2011 Posty: 122 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2011-05-27, 22:51
Zrób jeszcze temat "a jak ciem uderzom to boli lol i to bez kitu i przyslowiowego robienia w chuja
pozdrawiam"
Bo tego pewnie też nikt nie wie. Albo że ziemia jest płaska.
_________________ Honor to stroma wyspa bez brzegów, nie możesz na nią wrócić, gdy już raz ją opuściłeś
Jeśli chcesz, znajdziesz sposób.
Jeśli nie, znajdziesz powód.
garbaty knyp Pomógł: 2 razy Wiek: 27 Dołączył: 08 Maj 2011 Posty: 127 Skąd: poludnie kraju
Wysłany: 2011-05-28, 00:33
jak koles ktory robi bledy moze zablysnac to po pierwsze
i do tego nowy ni ch uja nie da sie zablysnac moze jakbym napisal ze ma majtki pudziana to tak
tylko pisze to bo sie wszyscy zapedzaja niepotrzebnie na krav mage itp nie jestem tu od nie robienia bledow bo mam z tym problem
tylko od sapania jak wszyscy
i ok ziemia jest plaska ale gdy robi gale fajna laska i tylko wtedy temat odstaje gdy faja regularnie staje itp
Mysza Pomógł: 2 razy Dołączył: 06 Kwi 2011 Posty: 64 Skąd: Kraków
Wysłany: 2011-05-28, 13:06
Do jasnej cholery, już raz Ci napisałem i powtórzę jeszcze raz dysortografia itd. NIE zwalnia z PRZEGLĄDNIĘCIA SWOJEGO POSTU JESZCZE RAZ I POSZUKANIA BŁĘDÓW a tym bardziej NIE zwalnia z UŻYWANIA POLSKICH ZNAKÓW!! Ja, pier*ole!
:D dobra a co do krav magi, chciałbym się dowiedzieć, czy jest tu ktoś z krakowa kto trenuje? mam parę pytan ;)
_________________ Męstwo hartuje się ranami
Jestem dyslektykiem, ale piszę poprawnie po polsku.
garbaty knyp Pomógł: 2 razy Wiek: 27 Dołączył: 08 Maj 2011 Posty: 127 Skąd: poludnie kraju
Wysłany: 2011-05-31, 18:08
i co z tego mam gdzies polskie znaki nie jestem niewolnikeim ortografi nie bylem i nie bede robie bledy i bede robil to moja sprawa nie chcecie nie czytajcie usuncie mnie tylko nie spacie jak jan miodek ktory wspolpracowal ale jak zna jezyk......................
Kalecząc polski kaleczysz moją dumę bycia polakiem oraz ojczyznę Polskę w której mieszkam!!!
_________________ Łatwiej prosić o przebaczenie niż o pozwolenie.
Wysłany: 2011-05-31, 19:51
Pomijając sprawę którą poruszył Fighter1994, to muszę Ci powiedzieć, że jak na 26 lat życia to jesteś skoczonym ignorantem, idąc Twoim tokiem myślenia "nie chcecie nie czytajcie " odpowiadam Tobie - nie umiesz - nie pisz, a jak chesz to się stosuj do zasad tak jak się stosujesz do wielu innych w społczesnym życiu. Co do jakiejś dygresji ( którą nie do konca rozumiem "spacie" ?? ) o współpracy itd. Kultura ma niewielkie powiązanie z polityką, ale wielkie z patriotyzmem.
Majkel Pomógł: 14 razy Wiek: 20 Dołączył: 29 Mar 2009 Posty: 509
Wysłany: 2011-05-31, 21:32
Fighter1994 napisał/a:
polakiem
Zapomniał wół,jak cielęciem był.
_________________ BABILON PŁONIE-CZAS ODEBRAĆ KORONE BESTIA NA TRONIE KRWIĄ SPLAMIONE DŁONIE TARCZĄ MOJ BÓG MÓJ POCZĄTEK I KONIEC
Luigi Pomógł: 1 raz Wiek: 24 Dołączył: 03 Cze 2011 Posty: 98 Skąd: Lubin
Wysłany: 2011-06-03, 14:39
Więc może wypowiem się na temat ;). Jeśli chodzi o Krav Magę to polecam instruktorów bogatych w wiedzę merytoryczną a nie fajnie wyglądających osiłków. Z doświadczenia wiem, że więcej wyniesiesz z treningu jak ktoś Ci wytłumaczy co po co i dlaczego niż jak rzuci kimś efektownie, grupa się podjara a za 2 tyg nie będziesz pamiętał po co, dlaczego i jak to zrobił. Mój instruktor waży 55 kg a ma opinie jednego z najlepszych. Chcę zwrócić tu uwagę na to żeby się nie sugerować wyglądem bo merytorykę Ci instruktor przekaże ale swych warunków nie. Warunków fizycznych się nie nauczysz.
Wysłany: 2011-06-03, 22:02
Jakieś nazwiska? klub w którym trenujesz? jak długo?
Luigi Pomógł: 1 raz Wiek: 24 Dołączył: 03 Cze 2011 Posty: 98 Skąd: Lubin
Wysłany: 2011-06-06, 11:04
Adam Grzeziółkowski KravMaga Lubin/Legnica polecam.