Pomógł: 44 razy Wiek: 22 Dołączył: 09 Paź 2007 Posty: 2338 Skąd: Polska (wsch)
Wysłany: 2008-12-27, 00:52
Wiesz, mnie też kiedyś się udało trzech roznieść, tyle że cała sprawa rozciągnęła się na trasie prawie 0,5km, a w walce jak co do czego proporcje były takie:
1% - element zaskoczenia, pierwszy ruch, dobre samopoczucie i spokój w danej chwili, sprint, logiczne myslenie i wykożystanie znanego mi terenu, wykorzystanie pomocniczych elementów otoczenia, sprint, głupota przeciwników, ich nieumiejętność współpracy, ich skończona głupota, sprint, umiejętności własne. (głupota i sprint nie bez powodu się powtarzają)
99% - szczęście i fart (że powyższe czynniki zadziałały)
Tak więc walka z wieloma przeciwnikami nie istnieje.
A i tak przez kolejne dwa tygodnie miałem oczy z tyłu głowy, idąc tamtą drogą ;/
Uwierz mi, to ile mają lat i jakiej są postury nie ma większego znaczenia (chyba żę mowa o 5-latkach) tylko to czy potrafią logicznie myśleć, bo wystaczy że jeden cie zajdzie od tyłu i po ptokach
_________________ "Są ludy, co dojrzały do śmierci z rąk ludów niedojrzałych do życia" - J. Kaczmarski
Ja walczylem na sylwka z wieloma. Dokopalem im ze bania mala. Najpierw sama noga. Jedno uderzenie i padali. Dopiero jak puscila sie na mnie cala watacha to musialem uzyc rekow. I ich wszystkich zmasakrowalem. Mowie wam panowie. Karate zrobi z was niezwyciazonego wojownika.
_________________ Kto zadże ze bossem skończy w najlepszym przypadku we szpitalu.
Pomógł: 13 razy Wiek: 19 Dołączył: 24 Cze 2008 Posty: 851 Skąd: z Bażin
Wysłany: 2009-01-08, 16:25
O co do ku*wy nędzy chodzi z tymi Bossami?? słyszałem że rzeczywiście był jeden jakiś niepowtarzalny na tym forum, ale ten Boss09 to chyba jakaś podróbka ? ^^
_________________ przyjaciół miej blisko, wrogów jeszcze bliżej.
nie wiem jak wy ale ja nie lubie sam na sam wole walczyc z dwoma bo lubie wyzawnia fakt ze mozna pozadnie w pizde wyrwac
ale za to laski leca jak powiesz ze wyskoczyles do 2 kafarow
Nom.Z 2 się dużo ciężej walczy.Chodzisz jak jestem rozgrzany to highkickami ich się rozwali.Ale jak mam sie lac z 2 to wolę dać nogę , albo lutnąć po ryju i dać nogę
_________________ "Tylko dwie rzeczy są nieskończone.Wszechświat i ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej"
Pomógł: 24 razy Wiek: 18 Dołączył: 03 Sie 2007 Posty: 1417 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 2009-01-09, 18:22
kamilek711 napisał/a:
Lecieć to będą to szpitala do ciebie Tak jak napisał KaMaSx, jak trafisz na takich co się znają to odrazu zmienisz zdanie
_________________ "...Politycy rozdają dzieciakom buziaki na szczęście
Telewizyjni kaznodzieje opylają zbawienie za dolca
Niepotrzebny ci złoty krzyż, żeby odróżnić dobro od zła
Najstraszniejsi mordercy świata to ci, którzy to zrozumieli"
Pomógł: 13 razy Wiek: 19 Dołączył: 24 Cze 2008 Posty: 851 Skąd: z Bażin
Wysłany: 2009-01-09, 19:03
michal_5_fcb napisał/a:
jak trafisz na takich co się znają to odrazu zmienisz zdanie
Dokładnie, teraz już bardzo dużo dresów trenuje jakiś boks lub coś uderzanego , albo po prosty siłownia, chodź chwytane też się zdarza im "ćwiczyć" :DD
_________________ przyjaciół miej blisko, wrogów jeszcze bliżej.
Pomógł: 24 razy Wiek: 18 Dołączył: 03 Sie 2007 Posty: 1417 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 2009-01-09, 19:36
jakub126p napisał/a:
Dokładnie, teraz już bardzo dużo dresów trenuje jakiś boks lub coś uderzanego , albo po prosty siłownia, chodź chwytane też się zdarza im "ćwiczyć" :DD
Bo mi się tez tak wydaje, że jak kiedyś to dresy itp. były zwykłymi osiłkami których moznabyło ładne obskoczyć jak ktoś umiał. Teraz tak jak mówisz czasy się zmieniły. To, że oni coś ćwiczą sprawia, że jest z nimi coraz trudniej, a taki jak się umie bić to może tylko zaczepki szukać.
_________________ "...Politycy rozdają dzieciakom buziaki na szczęście
Telewizyjni kaznodzieje opylają zbawienie za dolca
Niepotrzebny ci złoty krzyż, żeby odróżnić dobro od zła
Najstraszniejsi mordercy świata to ci, którzy to zrozumieli"
nie wiem jak wy ale ja nie lubie sam na sam wole walczyc z dwoma bo lubie wyzawnia fakt ze mozna pozadnie w pizde wyrwac
hehe człowieku... laski lecą na faceta który jej zawróci w głowie, odgadnie to o czym ona myśli, czego pragnie, potrafi ją oczarować, uwodzić, być zabawny, wyzwoić w niej emocje których przy nikim wcześniej nie czuła, rozpalić ją. Spróbuj nawalić dwóch czy czterech kafarów, idź do jakiejś kobiety, pochwal się tym i zobacz jak zareaguje... :D szkoda że mnie porzy tym nie będzie