Wysłany: 2009-01-13, 23:36
ja tez zalozylem wlasnie szkole uwodzenia, oferta:
-tanio! dycha za kurs
-60 godzin zajec ze specjalistami
-uprawnienia miedzynarodowej komisji koksu i szybkiego seksu w Waszyngtonie
-mila atmosfera stworzona przez personel
- zajecia w malych grupach
- testy sprawdzajace wiedze praktyczna i teoretyczna co tydzien
-gwarancja sukcesu
-znizki o 10 zl dla kazdego mezczyzny i kobiety w wieku reprodukcyjnym
Zapraszamy od 2 lutego
_________________ Kim jesteśmy? Jest nas Kilku.
Mudżahedini dźwięków – masz przed sobą fanatyków.
Smiac mi sie chce jak czytam posty typu " z 3 to przesada ale z 2 lubie sie bic", albo cos w tym stylu :D Nie wiem czy oni za szybko dostali internet, czy moze pisza swoje sny gdzie klepia po 3 osoby broniac laski, ktora rzuci sie na nich mowia "moj bohaterze" xD
Nie wiem jaki jest tego cel, ale inni uzytkownicy podlapuja i znowu "walcza" z 5 naraz ;\
Jezeli mialbym walczyc z 2 przeciwnikami to raczej odmowilbym. Wystarczy jeden, ktory obraca sie w SW i mamy problem gotowy niezaleznie czy 2 moze byc "sloniem".
No przeciesz się przedstawiłeś.
Nie przeklinaj jeżeli możesz ,a sprawy prywatne załatwiaj przez prywatne wiadomości.
Ja rozumiem że możesz czuć się pokrzywdzony i ignorowany ale to chyba nie powód żeby spamować na forum i pisać brzydkie wyrazy:)
_________________ Nie ma kompromisu w obronie Matki Ziemi !
---------------------------------
Ostatnio zmieniony przez Lukasz_Gda 2009-03-20, 12:59, w całości zmieniany 1 raz
Dałeś linki do swojego profilu- to sobie pewnie użytkownicy zobaczyli. Taki prosty mechanizn przyczynowo-skutkowy.
A czym się zajmujesz to nie wiem - ale czy to jest odpowiedni dział na takie rozmowy?
Chyba nie...
Pozatym czy wydaje Ci się że takim zachowaniem wywołujesz własnie rozbawienie- i dziwisz się że się z ciebie śmieją. Przeproś - nie rób tego więcej - to nie będą się z Ciebie smiac.
Zresztą nie chcę mieć nic do czynienia z takim impertynentem jak Ty, który nic poza przekleństwami i tekstami z filmów nie potrafi napisać.
Żegnam Pana.
_________________ Nie ma kompromisu w obronie Matki Ziemi !
---------------------------------