WoW ;d lol :d nie zle :P a zgodze sie z tymi ochraniaczami ;d;d;d beka by byla ;p ^.^
_________________ Nigdy nie zawiedziesz białej ziemi
Matki, która siłę dała ci
Przeciw obcym trędom staniesz z tarczą
Gdzie odyna szlak od wielków trwa
Attyla Pomógł: 1 raz Dołączył: 24 Cze 2007 Posty: 37
Wysłany: 2007-06-26, 18:11
Wedłóg mnie w prawdziwej ulicznej walce nie było by co zbierać z tych instruktorów
Pomógł: 1 raz Dołączył: 26 Mar 2007 Posty: 298 Skąd: Koszalin
Wysłany: 2007-06-27, 11:24
Z tego co przeczytałem ten styl nazywa się Droga Nagłego Pioruna. Ciekawa nazwa.
W każdym bądz razie przez takie filmiki czy teksty ci "instruktorzy" ponoszą odpowiedzialność moralną za tych którzy zareagują w ten sposób aby się obronić. Z tymże potem nie będą musieli nikomu płacić odszkodowania i dalej będą tego nauczać
masakra zobaczylem ten filmik i sie wystraszylem pozniej wyjdzie jakis koles z treningu bedzie myslal ze zawsze i wszedzie sobie poradzi i jak podejdzie do niego kilku kolesi to zamiast odepchnac tego co jest najblizej i uciec to zacznie sie z nimi bic tyle ze go przekopia i przejda po nim... no ale niech kazdy trenuje co chce kazy ma swoj rozum
_________________ Iść swoją drogą nie dać satysfakcji wrogom...
Pomógł: 5 razy Dołączył: 08 Sie 2007 Posty: 1001 Skąd: ty mieszkasz??:P
Wysłany: 2007-09-09, 13:53
loool bilem sie ostatnio z 3 i wcale lepiej to nie wygladalo tylko ze ten koles na filmie zamiast sie schylac i ladowac w brzuch i w brode to jakos dziwnie nawalal ich ja jak walnalem dwoch ok 3 razy kazdego to dostalem chyba z 6 jak jest taki "dym" to nie wiesz co sie dzieje walisz gdzie popadnie...
// w realu ten koles by nawet tej nogi nie podniosl doliczyc do tego zamach wlozony do tego zamachu sile to by mu zajelo ok 2 -3 sek kopniecie jednego razem z powrotem nogi i w tym czasie by tamtych dwoch zrobilo mu z gemby szaszlyk...
_________________ " Bulterier wymięka kondycyjnie przy pitbullu, a ja jestem jak pitbull i lecę z frajerami do końca bo nie wiem co to litość. "
raczej watpie zeby udalo sie pokonac kogo kolwiek klepiac go otwarta reka po glowie a temu instruktorowi udaje sie obezwaldnic az 3 stosuja glownie tylko ta technike
_________________ nie ważne skąd jesteśm-ważne gdzie idziemy
Pomógł: 2 razy Wiek: 25 Dołączył: 28 Mar 2007 Posty: 998 Skąd: Kraków
Wysłany: 2007-09-13, 11:03
dzis dopiero załważyłem ze ten co sie broni ma zawiazane oczy teraz to juz jest zenada panowie 3 typow z gangu nie moze dac sobie rady z zwyklym chlopkiem roztropkiem ktory ma zawiazane oczy zaduzo sie naogladali 3 malolatow ninja i karate kid
_________________ WERS "Ból najlepszym nauczycielem ale nikt nieche byc jego uczniem"
no co Ty? jaka zenada? z ta technika to on pokonal by ich nie tylko z zawiazanymi oczami ale i z zawiazanymi rekoma a nawet i z zawiazanymi nogami przy zgaszonym swietle w przerwie miedzy spawaniem torow
_________________ nie ważne skąd jesteśm-ważne gdzie idziemy