Pomógł: 44 razy Wiek: 22 Dołączył: 09 Paź 2007 Posty: 2338 Skąd: Polska (wsch)
Wysłany: 2007-11-10, 18:03 Akrobatyka w sztukach walki
Mam kilka filmików z akrobatycznymi sztuczkami wziętmi ze sztuk walki i nie tylko (rzeczy piekne i moga sie przydać).
Jesli jakies macie to sie podzielcie wiedzą o nich z innymi.
Listę bedę co jakiś czas uaktualniać.
Jakby coś się nie zgadzało lub powtażało piszcie.
Pomógł: 44 razy Wiek: 22 Dołączył: 09 Paź 2007 Posty: 2338 Skąd: Polska (wsch)
Wysłany: 2007-11-10, 20:00
Alez prosze bardzo (mialem na dysku wiec musialem tylko w tytulach poszukac)
Pierwszy to moj ulubiony bo triki pokazane latwo uzyc walce, choc po bardzo dlugim treningu, ale zawsze mozna sie ich nauczyc. Tez to ze pokazali najpierw tricki a potem wpadki, co pokazuje ze nie tzeba sie zniechecac jak nie wyjdzie. Poza tym muza jest spox.
to się nazywa tricks wiem bo sam to ćwiczę jest to połączenie salt z kopnięciami ale są kopnięcia których nigdy nie użyjesz w walce np czy kopniesz kolesia 1080 czyli obracasz sie
3 obroty i kopiesz
to się nazywa tricks wiem bo sam to ćwiczę jest to połączenie salt z kopnięciami ale są kopnięcia których nigdy nie użyjesz w walce np czy kopniesz kolesia 1080 czyli obracasz sie
3 obroty i kopiesz
Jak dobrze wiem sesshoumaru byl mistrzem w 2007 r. teraz są lepsi od niego ...
Ja ćwiczyłem tricks przez 3 lata i tyle powiem ze fajnie wyglada ale bardzo duzo kontuzji jest... a w sw sa podobne kopniecia np. parafuzo ... ostatnio widzialem takie cos na ringu i jak wejdzie na głowe to juz leżysz :D
Pomógł: 3 razy Wiek: 18 Dołączył: 22 Kwi 2008 Posty: 681 Skąd: Polska wschodnia
Wysłany: 2010-02-10, 11:45
Panie archeolog, 90% kopnięć, które dochodzą do głowy powodują knockout(No nie licząc jakichś lekkich, ale o tym chyba każdy wie i rozwodzić się więcej nie trzeba).
_________________ Zwycięstwa nikt ci nie kupi...
Trening czyni mistrza