Witam. Zacząłem ćwiczyć w domu mieszane sw. Nie pytajcie tutaj, dlaczego czy po co ćwiczę w domu, wszystko opisałem w temacie
http://forum.fight-club.p...-bez-vt3240.htm
jeśli komuś chce się czytać.
Tutaj pytam jakie ciekawe/dziwaczne ćwiczenia/techniki wykonujecie w klubie.
Interesuje mnie wszystko od siły i szybkości, po refleks i technikę.
Chodzi mi o takie rzeczy jak np. pompki na kostkach - utwardzają kości.
Oprócz tego w domu ćwiczę równowagę, stając na drabinie na jednej nodze.
Razem z kumplami również obijamy sobie mięśnie.
Jakie znacie jeszcze inne sposoby? Interesuje mnie wszystko pozdrawiam.
Nie Powiem Pomógł: 14 razy Wiek: 19 Dołączył: 30 Lip 2008 Posty: 375 Skąd: Białystok
Boże, widzisz, a nie grzmisz.
Idź człowieku na trening i zobacz jak sie trenuje, zamiast zakrzątać sobie głowe jakimś pseudo treningiem, na którym i tak sam sie gówno nauczysz.
Komaro Pomógł: 15 razy Dołączył: 25 Paź 2008 Posty: 1727
Wysłany: 2009-10-18, 21:40
No co za typ ludzie piszą Ci to samo co ja a Ty nadal swoje :)
Hmm ale po co ten spam? Na ten offtop odpowiem 3 słowami:
Ćwiczę dla siebie
i nie musi was obchodzić po co czy ma to jakiś sens, zadałem pytanie proszę o odpowiedź.
_________________ ~~ĆWICZĘ DLA SIEBIE~~
Ćwicząc w domu nigdy nie nauczę się tego co na prawdziwych treningach, ale mi to nie potrzebne, ćwiczę dla siebie, dla rozrywki.
Wysłany: 2009-10-18, 21:45
Kup sobie rękawice z obciążeniem, nie muszę chyba pisać co poprawią.
Dzięki za pomoc, z rękawicami, i nie sądzę, aby ktoś mógł sobie rozwalić dzięki nim stawy.
Obciążenia sa specjalnie dobrane niskie, więc nie ma mowy o kontuzji.
Ćwicząc w domu nigdy nie nauczę się tego co na prawdziwych treningach, ale mi to nie potrzebne, ćwiczę dla siebie, dla rozrywki.
Nie mówie o kontuzjach ale jeżeli będziesz np do pracy przy worku używal obciążników to ci sie stawy szybko zużyją. Wiem po sobie jak biegałem w obciążnikach 0,5kg i po 2 tygodniach biegania zaczeły boleć mnie kolana z wiadomych przyczyn.
_________________ He was the perfect warrior, cold and ruthless! He lived by has strength alone! Uninhibited by foolish emotion...
Możliwe, że masz słabe stawy. Odpowiednio korzystając z rękawic nie ma mowy, aby stawy mi się zużyły jak to napisałeś.
Masz problemy ze stawami? Więcej witamin i zapisz się na siłownie.
Wysłany: 2009-10-18, 22:00
Telesik napisał/a:
Nie mówie o kontuzjach ale jeżeli będziesz np do pracy przy worku używal obciążników to ci sie stawy szybko zużyją. Wiem po sobie jak biegałem w obciążnikach 0,5kg i po 2 tygodniach biegania zaczeły boleć mnie kolana z wiadomych przyczyn.
A kto tu pisał o kolanach jak zaczynałem trenowąc to robiłem pajacyki z odważnikami, mordęga strasznie
Majkel Pomógł: 14 razy Wiek: 20 Dołączył: 29 Mar 2009 Posty: 509
Wysłany: 2009-10-18, 22:03
superkwasek, Ty masz 17 lat?
Ćwicz dla siebie,ale nie głoś tu żadnych paranoicznych teorii.
superkwasek napisał/a:
Nic Ci się nie utwardza.
superkwasek napisał/a:
Jak to wygląda? Walicie sobie w biceps :D ?
_________________ BABILON PŁONIE-CZAS ODEBRAĆ KORONE BESTIA NA TRONIE KRWIĄ SPLAMIONE DŁONIE TARCZĄ MOJ BÓG MÓJ POCZĄTEK I KONIEC
_________________ "Ktokolwiek dotrze na pole walki pierwszy i oczekuje nadchodzącego wroga, będzie wypoczęty, ktokolwiek przybędzie drugi przystąpi do walki wyczerpany"
Sun Tzu, "Sztuka wojny"
Oprócz tego w domu ćwiczę równowagę, stając na drabinie na jednej nodze.
Yyyy o_O
Dodaj sobie wiszenie na drążku i skakankę na kondycję ;D
_________________ "Tylko dwie rzeczy są nieskończone.Wszechświat i ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej"