Witam to obszerne forum i wszystkich ludzi tutaj
O co chodzi:
Nie mogę podjąć nauki walki w moich okolicach.
*Co mi pozostaje?
*Jakie ćwiczenia wykonywać w domu? Proszę o wypisanie jak największej ilości nazw ćwiczeń jakie mógłbym wykonywać w domu.
*Jaka częstotliwość takich ćwiczeń?
*Czy dobranie odpowiedniego schematu ćwiczeń i trzymanie się go systematycznie daje większy efekt?
*Jaki schemat ćwiczeń polecacie?
Chce się wyrobić w ścięgnach, giętkości i kondycji i reszcie spraw, dzięki którym będzie mi łatwiej rozpocząć naukę walki w przyszłości. Pozdrawiam i liczę na wszelką odpowiedź. Walcie śmiało
Pomógł: 24 razy Wiek: 18 Dołączył: 03 Sie 2007 Posty: 1417 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 2010-08-28, 09:05
Poison05 napisał/a:
Nie mogę podjąć nauki walki w moich okolicach.
Napisz z jakiej miejscowości jesteś. Bo z doświadczenia wiem, że nieraz niektórzy nie wiedzą, że mają klub niedaleko, a na forum znajdujemy rozwiązanie
Poison05 napisał/a:
Jakie ćwiczenia wykonywać w domu? Proszę o wypisanie jak największej ilości nazw ćwiczeń jakie mógłbym wykonywać w domu.
Wpisz w google "trening domatora" i tego się trzymaj.
Poison05 napisał/a:
Czy dobranie odpowiedniego schematu ćwiczeń i trzymanie się go systematycznie daje większy efekt?
Większy efekt od czego? To jest oczywiste. Systematyczny trening daje efekty.
Poison05 napisał/a:
Chce się wyrobić w ścięgnach, giętkości i kondycji i reszcie spraw, dzięki którym będzie mi łatwiej rozpocząć naukę walki w przyszłości.
Rozciąganie, bieganie i te sprawy mogą pomóc.
_________________ "...Politycy rozdają dzieciakom buziaki na szczęście
Telewizyjni kaznodzieje opylają zbawienie za dolca
Niepotrzebny ci złoty krzyż, żeby odróżnić dobro od zła
Najstraszniejsi mordercy świata to ci, którzy to zrozumieli"