Witam!
Mam do was dziwne pytanie- byłem dziś na jednym z treningów MT. Spodobało mi się wieć zapisałem się i zapłaciłem za 1-szy miesiąc treningów. Czy to już czas aby kupić sobie rękawice/ochraniacze na piszczele/ochraniacz szczęki etc. ? Czy mam jeszcze pochodzić i trenować bez "sprzętu" ?
Jesli klub nie ma rekawic i ochraniaczy na piszczele to po jakims czasie sie one przydadza, watpie aby juz teraz chociaz mozesz zakupic ;)
Komaro Pomógł: 15 razy Dołączył: 25 Paź 2008 Posty: 1727
Wysłany: 2010-02-20, 18:25 Re: Dziwne pytanie
rawfodog napisał/a:
Witam!
Mam do was dziwne pytanie- byłem dziś na jednym z treningów MT. Spodobało mi się wieć zapisałem się i zapłaciłem za 1-szy miesiąc treningów. Czy to już czas aby kupić sobie rękawice/ochraniacze na piszczele/ochraniacz szczęki etc. ? Czy mam jeszcze pochodzić i trenować bez "sprzętu" ?
Odpisałem na ten temat już jednemu typowi, zobacz sobie tylko odejmij sobie małe rękawice do MMA.
Wiecie, dziwnie jest tak trenować w grupie, w której wszyscy mają rękawice, ochraniacze na piszczele oraz takie fajne spodenki z napisami po tajsku
Klub niestety nie ma rękawic ani ochraniaczy- każdy musi mieć swoje
Jestem pewien, że będe trenował, bardzo mi się podoba, więc chyba po następnym treningu kupie sobie cały stuff.
Pozdrówka
Nie stresujcie chłopaka
Ja spodenki, rękawice i ochraniacze kupiłem sobie już na 2 trening. Przyda mu się to prędzej czy później, więc jak będzie miał prędzej to nic się nie stanie
Komaro Pomógł: 15 razy Dołączył: 25 Paź 2008 Posty: 1727
Wysłany: 2010-02-20, 20:57
pablopawel napisał/a:
Nie stresujcie chłopaka
Ja spodenki, rękawice i ochraniacze kupiłem sobie już na 2 trening. Przyda mu się to prędzej czy później, więc jak będzie miał prędzej to nic się nie stanie
Rękawice i bandaże na łapy od razu, potem ochraniacze na piszczele i spodenki jak chcesz.