EJ czy mi się opłaca trenować od 18 lat mma , judo , bardzo intensywnie i czy bym miał szanse walczysz na galach ksw ? Mam wielkie serce do walki i zapal
Tak masz szanse, są ludzie, którzy później zaczynali i odnosili sukcesy. Pytanie brzmi czego teraz nie pójdziesz na treningi, skoro masz 14 lat? Jest to dobry wiek do zaczęcia treningów.
Z87 Pomógł: 5 razy Dołączył: 13 Gru 2009 Posty: 224
Wysłany: 2011-08-24, 00:02 Re: ej
ksw1386q napisał/a:
EJ czy mi się opłaca trenować od 18 lat mma , judo , bardzo intensywnie i czy bym miał szanse walczysz na galach ksw ? Mam wielkie serce do walki i zapal
Nie zaczynaj zdania od ej, zawsze opłaca się coś trenować a jak będziesz mieć talent i zapał do ciężkiej pracy to może powalczysz na KSW.
Pomógł: 2 razy Wiek: 21 Dołączył: 23 Lut 2011 Posty: 122 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2011-08-24, 10:09
Cytat:
Mam wielkie serce do walki i zapal
Hehe, to się okazuje przy pierwszym treningu, a potem przy walce. Dopóki czegoś nie robiłeś, nie możesz wiedzieć, jak się zachowasz. (No chyba, że na co dzień się tłuczesz ciągle)
Cytat:
trenować od 18 lat mma , judo , bardzo intensywnie
Tak, a od 40 lat intensywnie będziesz resztę trenować. Przejdź się na trening, poćwicz, a nie obejrzałeś jakiś film o sztukach walki, zmotywowałeś się i chcesz zostać karate kidem. Chociaż nie, Ty już chcesz zostać mistrzem... Skoro nie postawiłeś nawet pierwszego kroku, jak chcesz myśleć już o mecie?
_________________ Honor to stroma wyspa bez brzegów, nie możesz na nią wrócić, gdy już raz ją opuściłeś
Jeśli chcesz, znajdziesz sposób.
Jeśli nie, znajdziesz powód.
siedem Pomógł: 2 razy Wiek: 27 Dołączył: 21 Cze 2011 Posty: 426
Wysłany: 2011-08-24, 23:01
gorzej on oglądał tylko ksw i pewnie chce być jak pudzian
Nie, nie opłaca się. Zostań celebrytą, to pewniejsza droga.
Pomógł: 24 razy Wiek: 19 Dołączył: 03 Sie 2007 Posty: 1434 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 2011-08-26, 10:55
Idź na trening sekcji, które masz w pobliżu. Zobacz co Ci się podoba. Zacznij trenować, a jak będziesz miał do tego talent, zapał to może coś osiągniesz.
Tyle jeśli chodzi o twoje pytanie. Umieściłeś w złym dziale także przenoszę. Poszukaj na forum też były podobne tematy.
_________________ "...Politycy rozdają dzieciakom buziaki na szczęście
Telewizyjni kaznodzieje opylają zbawienie za dolca
Niepotrzebny ci złoty krzyż, żeby odróżnić dobro od zła
Najstraszniejsi mordercy świata to ci, którzy to zrozumieli"