ja widzę capoeire +breakdance parę pozycji ale b.fajny filmik. Z SW za dużo związanego tam nie było ale parę rzeczy z tego filmiku sam bym się chętnie nauczył tak dla popisu:P Ale kolego nie ten dział:P
_________________ Nieważne jak mocno bijesz, ale jak dużo jesteś w stanie znieść i nadal iść do przodu. Tak powstaje zwycięzca. Jeśli wiesz na co cię stać, rób to, na co cię stać. Ale musisz być gotowy na ciosy
Widac ze uczysz sie sam. Złe ruchy w akrobatyce,juz na samym poczatku,wiec dalej automatycznie ci nie wyjdzie.
Ginga - gorszej nie widzialem.
Filmik nawet fajnie zmontowany :)
Chciales szczerze ;)
Pozdro
Niektóre kopnięcia to wyglądały jakbyś chciał sobie nogą deske od kibla otworzyć, z walką to ma niewiele wspólnego. Więcej chyba z akrobatyką, wszystko dla mnie takie sobie Ale koordynacja dobra i niektórych trików to tylko pozazdrościć
Pomógł: 20 razy Wiek: 19 Dołączył: 11 Lip 2009 Posty: 1030 Skąd: z Polski
Wysłany: 2010-05-12, 23:27
no ja tu widzę tylko capoeirę , jako akrobatyka to zacnie to wygląda .
A może zainteresowałbyś się jakiś klubem , bo widać masz dobrą koordynacje nawet
Capo... To smutne, kiedy biały naśladuje Murzynów...
Brazylijczycy nie wyglądają jak murzyni z Afryki
_________________ "Jestem lepszy niż rok temu bo trenuje, nawet jeśli trenowałem źle, to jestem lepszy niż rok temu, bo cały czas trenuje." "No cóż po prostu jestem lepszy od Ciebie"
film fajny, typowa akrobatyka na trawie, wielu tak ćwiczy...
ale tutaj jest mało mieszanych sztuk walki...ja też tak ćwiczę, ale nie nazywam tego obroną bądź atakiem czy sztuką walki, tak dla przyjemności to robię
Cytat:
Capo... To smutne, kiedy biały naśladuje Murzynów...
a to się nazywa prawdziwy rasizm, gdzie w każdym kraju jest potępiany, a w jakimś kraju, to palą na stosie za takie teksty [nie pamiętam gdzie]
_________________ "Jestem lepszy niż rok temu bo trenuje, nawet jeśli trenowałem źle, to jestem lepszy niż rok temu, bo cały czas trenuje." "No cóż po prostu jestem lepszy od Ciebie"