Witam,Chciałbym ćwiczyć kick boxing lub mma,wiem że w moim mieście jest kick boxing i chyba mma,tylko nie wiem czy w moim wieku mnie przyjmą...Czy są jakieś sekcje dla młodzieży? aktualnie ide do 2 gm więc chyba już nie jestem taki młody i delikatny a bardzo interesuje sie SW i chciałbym pogłębiać te wiedze.Mimo Mojego wieku prosił bym o potraktowanie poważniej tego tematu,jeśli chcesz wyśmiać lub obrażać nie pisz WGL.
z góry dzięki za odpowiedzi...
hehe: p no zamierzam w najbliższym czasie sie wybrać i zobaczyć ; ) miasta nie podam sorki : ) ale jest to malutkie miasto...Mój brat trenował w innym mieście ale pojade z nim i sie dopytam:P
a czemu miasta nie chcesz podac xD ? U mnie na sekcji cwicza jakies szczypiorki wiec mozliwe ze u ciebie przyjma ciebie na mma, ale najlepiej by bylo jak bys z jakims kumplem sie zapisal.
_________________ We're only as strong as our weakest bladder.
"Południe" Ciesz sie: )) napisałem wałka bywa,jeśli cie to uraziło to przepraszam : ) co do tematu myślę że można zamknąć ; )rozmawiałem z rodzicami i jedziemy sie dopytać ; ) pzd
[ Dodano: 2011-07-24, 10:18 ]
Witam, Dowiedziałem sie już wszystkiego i od września zakładają sekcje MMA w moim przedziale wiekowym :)
A więc mam miesiąc czasu aby poprawić swoją kondycje...od 19 dni trenuje TZN
codziennie:
około 1godzinka biegania,50 brzuszków,30 pompek jakieś małe rozciąganie ok 10 minut...
mamy z kolegą zrobioną też siłownie więc codziennie około 1,3 godziny ćwiczymy....
A więc chciałem zapytać czy coś zmienić wprowadzić jakąś diete czy zwiększyć np czas biegania? Czy są jeszcze jakieś ćwiczenia które mogły by poprawić moją kondycje lub gibkość ? prosze o wyrozumiałość.. Pozdrawiam