Hmm kiedyś już pisałem ze nie potrafię wybudować sobie klaty bo nie mam zamiaru spędzać ?h na siłowni. Wiec są jakieś ćwiczenia które pozwolą mi ją wyrobić bez dotykania zbędnego dla mnie żelastwa ? Zapodajcie jakimś filmem lub napiszcie jakiś plan.
Pomógł: 3 razy Wiek: 19 Dołączył: 22 Kwi 2008 Posty: 681 Skąd: Polska wschodnia
Wysłany: 2008-07-07, 16:11
KaMaSx napisał:
"jak można robić serie po 25 powtórzeń żeby było max 10 "
Chodziło o to że ma do wyboru robić albo normalnie 20-25 pompek lub bardzo powoli tak żeby się bardziej zmęczyć czyli przykładowo 10
_________________ Zwycięstwa nikt ci nie kupi...
Trening czyni mistrza
master96
Wysłany: 2008-07-07, 16:39
a co o prócz tego?????? bo temat Jakuba jest trafiony w dziesiątkę bo tak jak on nie lubię się bawić żelastwem na siłowni.Macie jeszcze jakieś cenne pomysły bo jak na razie wszystkie mi się podobają.
bo temat Jakuba jest trafiony w dziesiątkę bo tak jak on nie lubię się bawić żelastwem na siłowni.Macie jeszcze jakieś cenne pomysły bo jak na razie wszystkie mi się podobają.
prawda jest taka,ze jeśli myślisz o masie ,to musisz się troche [czytaj kilka ton] tego żelastwa na siłownii przerzucić.