Czesc jestem tu nowy, nie wiem do jakiego dzialu skierowac ten temat, moze wiec tu?
Szukalem juz troche i powiem ze nic nie znalazlem, ale do rzeczy.
Mam 14 lat i chcialbym zapisac sie na jakies sw (wczesniej trenowalem karate, ale to totalny niewypal). Powiem ze troche lubie bijatyki, no nie powiem ze juz nie raz podbitego oka nie mialem :) Lubie uzywac piesci, nogi no jesli trza to tez sie uzyje :) Myslalem nad kick boxinkiem, boksem, krav maga i ninjitsu (ale na to ostatnie pewnie za mlody jestem?) i chcialbym sie zapytac was o porade, bo przyznam mam juz metlik w glowie :)
Jak lubisz się bić to zapisz się na kurs "Jak zostać dresem"....
Hardcorowa to może byc limonka z tymbarku....
Oj tam bez przesady, nie to ze lubie sie bic, no jednak u mnie coraz czesciej zaczepiaja, wiec chcialbym sie na cos zapisac, bo z moja technika na 3-4 nie dalbym rady. Capoeira.. niee... mi wlasnie chodzi o skutecznosc :)
A ten tajski, MMA i kick-boxing to jak w ogole przebiega trening itp.?
Pomógł: 24 razy Wiek: 19 Dołączył: 03 Sie 2007 Posty: 1434 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 2009-08-28, 14:04
Jeżeli chcesz się czegoś nauczyć w miarę szybko to polecam boks ewentualnie MT. Poźniej dorzuć parter.
_________________ "...Politycy rozdają dzieciakom buziaki na szczęście
Telewizyjni kaznodzieje opylają zbawienie za dolca
Niepotrzebny ci złoty krzyż, żeby odróżnić dobro od zła
Najstraszniejsi mordercy świata to ci, którzy to zrozumieli"