czesc jakos nie moglem tamatu znalesc w srode na treningu niechcacy zarąbałem kciukiem w podbródek i cholera strasznie mi kciuk spuchł niby jestm na altacecie i juz przeszło ale palec spuchniety dalej jest ;/ dzisiaj trening sobie odpuszcze bo parter ale nie chce isc do ortopedy bo mi w pieprzy na miecha do szyny alb co bo ja moich lekarzy znam czy dobrze robie zostawiajac to tzw' altacetowi ' xD :P ??
Jesli mozesz nim poruszac tak jak powinno sie nim poruszac, nie masz problemow z wlasciwym zginaniem itp to zaufaj altacetowi. Mogl sie tylko zbic i opuchlizna to normalny objaw. Czasem zbicia czuje nawet miesiac, dwa.
Potem to takie mylne wrazenie jest :P Przestaje bolec, ale mimo to nadal sie odczuwa to przy zrobieniu czegos kciukiem. CHociazby przeniesienie czegos ciezszego moze juz wywolac bol, wiec do konca wylecz kciuk. Powodzenia zycze i powrotu do sprawnosci :D szybkiego rzecz jasna ;)
no własnie nie fartownie to sie zrobilo bo sie przygotowywalem do treningu siłowego a cieżko bedzie cos z tym zrobić ;] ale ważne żebym na treningi chodził ;]
Tez miałem cos takiego i niestety mi sie odnawiało co 2-3 treningi... przerabana sprawa. Ja bym to na Twoim miejscu wyleczyl porzadnie aby nie bylo nawrotów.
_________________ <Cyber Rekin> Co myślicie o moim nicku?
<Deepdelver> Jest świetny. Nazwę tak córkę.
Gdybys mial wybity to niemoglbys ruszac "poprawnie" palcem i wygladalby duzo inaczej jak normalnie. Takiego wybitego palca musialbys nastawic albo sam (watpie, ze to zrobiles i watpie, abys sam sobie bol zadal) lub lekarz. Skoro mozesz zginac i powoli wraca do zdrowia no to pewnie jest ZBITY jedynie, ale i tego nie nalezy lekcewazyc.