Wysłany: 2011-11-26, 23:04 Ma ktoś chęć na sparring ?
Witam. Mam chęć na sparring z kimś kto nie ćwiczy muay thai. Może to być Bjj, nie wiem Tkw, Kick boxing, tylko nie muay thai, boks też. Ja ćwiczę Muay thai już 2 lata. Ważę 70 kg. Jeżeli ktoś by chciał, to ja z chęcią mogę z nim (w Kielcach) oczywiście, wziąść sparring ;). Są jacyś chętni ?
_________________ --<[(Muay Thai)]>-- "Rany się goją... Umiejętności pozostają"
Z87 Pomógł: 5 razy Dołączył: 13 Gru 2009 Posty: 224
Wysłany: 2011-11-27, 11:22 Re: Ma ktoś chęć na sparring ?
MuayThai Fight napisał/a:
Witam. Mam chęć na sparring z kimś kto nie ćwiczy muay thai. Może to być Bjj, nie wiem Tkw, Kick boxing, tylko nie muay thai, boks też. Ja ćwiczę Muay thai już 2 lata. Ważę 70 kg. Jeżeli ktoś by chciał, to ja z chęcią mogę z nim (w Kielcach) oczywiście, wziąść sparring ;). Są jacyś chętni ?
a w jakiej ty formule byś chciał z takim przeciwnikiem walczyć ?
Wysłany: 2011-11-27, 12:23 Re: Ma ktoś chęć na sparring ?
Z87 napisał/a:
MuayThai Fight napisał/a:
a w jakiej ty formule byś chciał z takim przeciwnikiem walczyć ?
W normalnej ;) On walczy swoją sztuką, ja swoja:) Może być i parter :) W parterze też sobie dobrze radzę:) A sprowadzić tak łatwo bym się nie dał ; )
_________________ --<[(Muay Thai)]>-- "Rany się goją... Umiejętności pozostają"