Mam takie pytanie czy jest szansa przybrania na masie nie cwiczac na silowni tylko poprzez same treningi SW? A dokladniej bjj, nie chodzi mi o jakas kulturystyczna mase a o jakies 5-10kg wiecej
no na treningach duzo spalasz... przynajmniej u mnie.. jestem mokry jak sciera bo mamy niezly wycisk ;) dobrze by bylo jak bys nadrabial i jadl duzo weglowodanow i bialka i pil duzo wody :) na treningach
Pomógł: 24 razy Wiek: 19 Dołączył: 03 Sie 2007 Posty: 1434 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 2009-09-19, 18:31
Wojt napisał/a:
Może troche źle sie wyrazilem, najlepiej zeby to były miesnie choc troszke tlyszczyku tez by nie zaszkodzilo ;p i czy trening bjj moze mi w tym pomoc
Ja raczej bym się przychylał do tego co mówi DarkSide, na treningu dużo się pocisz i raczej tracisz kalorii itp. Polecam ci raczej siłke i jedzenie białka.
_________________ "...Politycy rozdają dzieciakom buziaki na szczęście
Telewizyjni kaznodzieje opylają zbawienie za dolca
Niepotrzebny ci złoty krzyż, żeby odróżnić dobro od zła
Najstraszniejsi mordercy świata to ci, którzy to zrozumieli"
do gotujacego mleka wsypujesz owsianke czekasz az sie zagotuje wlewasz do miski troche cukru nie zaszkodzi :) i wlewasz duzą jogobelle :) pare dni i przytyjesz te 5-10 kg ostrzegam ciezko sie je :)
_________________ pogoń za pieniądzem przysłania nam uroki prawdziwego życia./