Pomógł: 44 razy Wiek: 22 Dołączył: 09 Paź 2007 Posty: 2338 Skąd: Polska (wsch)
Wysłany: 2010-06-23, 20:48
Drodzy współużytkownicy forum.
Chciałbym poruszyć nieco sprawy organizacyjne i przywrócić pewne umowne zasady, które jeszcze jakiś czas temu jako tako funkcjonowały na forum, ale niedawno, niczym jedna z zagadek Z Archiwum X, gdzieś zaginęły bez słowa wyjaśnienia. Przejde do rzeczy.
ZASADY UMOWNE
1) Jeżeli temat jest offtopowy (zwłaszcza jeżeli kończy się banem) to niewskazane jest kontynuowanie go w jakiejkolwiek formie.
2) To samo tyczy się nazbyt rozciągniętych offtopów, tudzież kłótni, drążonych w innych tematach - jeżeli następuje upomnienie o zakończenie go to należy się powstrzymać od wszelkich komentarzy (również wyjaśniających) niedotyczących tematu właściwego.
W przeciwnym wypadku ucierpieć (już nie muszę tłumaczyć jak) na tym może każdy, bez względu na wszystko.
3) Wszyscy Użytkownicy mają wpływ na to jak wygląda forum i porządek zależy również od nich, więc jeżeli któryś Użytkownik upomina pozostałych, to również "nie należy puszczać tego z wiatrem".
Starałem się nie być zbyt dosadny (żeby nie powiedzieć wulgarny), a wręcz delikatny, ale myślę, że każdy z IQ powyżej 80 jest w stanie się domyśleć jak brzmiałaby wersja dosadna. To tyle w ramach wspomnień. Pozdrawiam i do niezobacznia w następnym takim temacie
Wasz ukochany, najwspanialszy, najskromniejszy, najbardziej leniwy i jedyny w swoim rodzaju mod.
Zbliża się godzina 22.00, więc użytkownikom poniżej 16-ego roku życia... koszmarnych koszmarów życzę.
_________________ "Są ludy, co dojrzały do śmierci z rąk ludów niedojrzałych do życia" - J. Kaczmarski
Na wypadek słabej kumacji. Kojarzycie tą bajkę o dobrym i złym gliniarzu? No to jakby ktoś nie skumał, to przypominam, że Shinra jest tutaj tym dobrym. I wierzcie mi, nie chcielibyście wkurzyć tego drugiego.