Castet Pomógł: 1 raz Dołączył: 15 Maj 2010 Posty: 148
Wysłany: 2010-06-25, 21:57 Połamane paznokcie...
Witam.Dzisiaj podczas treningu wyprowadzaliśmy kopnięcia na tarcze.Po którymś mocnym kopnięciu zauważyłem że całkiem połamałem sobie i powgniatałem paznokcie u nóg,aż do krwi.Jest jakiś sposób żeby tego następnym razem uniknąć? Wiem że to pewnie kwestia braku wprawy,ale są może jakieś specjalne buty albo ochraniacze?
kop piszczelem tak jak nie którzy napisali. I nie zginaj palców jeżeli to były front kicki. Stopę postaraj utrzymać równolegle do piszczela przy kopnięciach okrężnych
_________________ Nieważne jak mocno bijesz, ale jak dużo jesteś w stanie znieść i nadal iść do przodu. Tak powstaje zwycięzca. Jeśli wiesz na co cię stać, rób to, na co cię stać. Ale musisz być gotowy na ciosy
_________________ Nieważne jak mocno bijesz, ale jak dużo jesteś w stanie znieść i nadal iść do przodu. Tak powstaje zwycięzca. Jeśli wiesz na co cię stać, rób to, na co cię stać. Ale musisz być gotowy na ciosy