Wysłany: 2007-11-08, 17:25 Problem , częste bóle głowy...
No więc nie wiedziałem dokładnie gdzie umieścić ten temat , moglibyście zrobić kategorie problemy ;D Mój problem polega na tym że mam częste bóle głowy i nawet jak mnie nie boli głowa to wystarczy lekki wstrząs i mam migrenę . Ćwicze BJJ i często jest tak że kiedy mamy walki w stójce i wyłapie w twarz , dalej muszę walczyć z bólem głowy... Pomóżcie mi proszę , do lekarza jadę za tydzień we wtorek a w poniedziałek mam zawody , proszę was to dla mnie naprawdę ważne .
Co do porad, to tylko lekarz może ci pomóc. Na twoim miejscu nie brałbym udziału w zawodach dopuki sprawa się nie wyjaśni. Ambicje ambicjami, ale zdrowie ma się tylko jedno.
Ado tych zawodów Cię dopuścili? Nie miałeś badań tomografem? Jeżeli miał bym zagadywać to obstawiał bym coś z zatokami. Ja bym sie na Twoim miejscu zastanowił czy startować zawodach
Ostatnio zmieniony przez Tycho 2007-11-08, 18:44, w całości zmieniany 1 raz
Ale ćwiczysz normalnie ? A co Ci się stało ? jeżeli mogę wiedzieć może ja też zrobiłem coś nie tak , jeżeli nie chcesz mówić nie nalegam rozumiem , sprawy prywatne
Pomógł: 4 razy Wiek: 32 Dołączył: 29 Sie 2007 Posty: 129 Skąd: częstochowa
Wysłany: 2007-11-11, 19:20
idż do okulisty to może być bul od oczu (jakiś stan zapalny) , jak uzembienie masz posute zęby też możesz mieć bule głowy , badanie dna oka może też wyjaśnić problem ( naprzykłat tentniak)
_________________ "Boże chroń mnie przed przyjaciułmi bo z wrogami sobie poradze"
"Grzeczni chłopcy ida do nieba. Niegrzeczni idą tam, gdzie chcą..."