Pomógł: 13 razy Wiek: 19 Dołączył: 24 Cze 2008 Posty: 851 Skąd: z Bażin
Wysłany: 2008-10-20, 18:01 Prośba - 6Weidera/ ABS II - zdjęcia
Mam prośbę, do tych którzy robili 6 weidera, albo ewentualnie ABSII. Proszę was wrzucie zdjęcia, jakie są efekty, bo chcę zaczą swiczy, ale nie wiem co lepsze i, i chcę wiedzie, czy warto, i czy efekty są spore. Z góry dzięki za odp.
Pozdrawiam!
_________________ przyjaciół miej blisko, wrogów jeszcze bliżej.
Pomógł: 13 razy Wiek: 20 Dołączył: 20 Gru 2007 Posty: 384 Skąd: Daleka Północ
Wysłany: 2008-10-20, 19:08
moim zdaniem abs II lepszy. robilem "szostke" i szczerze mowiac kiepskie efekty byly. moze gdyby "szostke" robic razem z redukcja, to efekt bylby znaczacy. 6 sluzy do spalania tluszczu, abs do budowy miesni. zalezy wiec jaki masz cel a o efekty raczej nie warto dopytywac, bo kazdy ma inny oganizm, mniej lub wiecej fatu na brzuchu i efekty sa rozne u kazdego tutaj masz zajebiste cwiczenia na brzuch wg. Le Bannera <sa w ktorejstam minucie filmiku> http://www.youtube.com/watch?v=KcQDP_Ccpiw
elegancka sprawa, testowalem te cwiczenia i stwierdzam, ze sa kozackie
pozdro.!
_________________ Zawsze znajdzie się szerszy, co wielkość wielkich pieprzy...
Pomógł: 13 razy Wiek: 19 Dołączył: 24 Cze 2008 Posty: 851 Skąd: z Bażin
Wysłany: 2008-10-20, 21:38
tłuszczu pod skórom to mam bardzo mało, mam taki mały kaloryferek (gdy napinam mięśnie) ale chcę żeby efekt był lepszy. Czyli jak chcę mie dobrze wyrzeźbione mięśnie brzucha, to polecacie ABSII?? lub to co Teo podżucił?? a 6 weidera odpuści tak??(chociarz czuję żę wytrwam te 42 dni) Robiłem już troche ABS i 2 dni Weidera, ale sam nie umiem oceni.
_________________ przyjaciół miej blisko, wrogów jeszcze bliżej.