to b.tanio i oczywiście że się opłaca. Śmigaj na trening
_________________ Nieważne jak mocno bijesz, ale jak dużo jesteś w stanie znieść i nadal iść do przodu. Tak powstaje zwycięzca. Jeśli wiesz na co cię stać, rób to, na co cię stać. Ale musisz być gotowy na ciosy
A ja myślę, że nie masz pojęcia o MMA, bo to "chyba" mnie upewnie, że nawet się nie próbowałeś dowiedzieć o tym klubie, tylko słyszałeś od znajomego, że to kosztuje 75 zł. a nawet nie zadzwoniłeś czy nie wyslałeś żadnej wiadomości, żeby się czegoś dowiedzieć, bo jakbyś to zrobił to byś się dowiedział, że treningi na pewno nie są codziennie, ewentualnie 3 dni w tygodniu
Dlatego zdziwiłem się, że treningi codziennie... Jak dla mnie to żaden porządny trener nie robiłby czegoś takiego i dawałby swoim zawodnikom odpoczywać. Przecież to się mija z celem.
Batman są miejsca gdzie treningi są codziennie(albo prócz niedzieli) ale na pewno nie dla początkujących. I nie naskakuj aż tak na młodego:P ważne że ma chęci:P
W sumie niektórzy tutaj( nie wskazując palcami) też długo zwlekali:P co nie? :P
_________________ Nieważne jak mocno bijesz, ale jak dużo jesteś w stanie znieść i nadal iść do przodu. Tak powstaje zwycięzca. Jeśli wiesz na co cię stać, rób to, na co cię stać. Ale musisz być gotowy na ciosy
Batman są miejsca gdzie treningi są codziennie(albo prócz niedzieli) ale na pewno nie dla początkujących. I nie naskakuj aż tak na młodego:P ważne że ma chęci:P
Nie naskakiwałem na niego, wyraziłem swoje zdanie
yaol90 napisał/a:
W sumie niektórzy tutaj( nie wskazując palcami) też długo zwlekali:P co nie? :P
Jak dla mnie to żaden porządny trener nie robiłby czegoś takiego i dawałby swoim zawodnikom odpoczywać.
niekoniecznie. Przecież trener nie każe Ci chodzić na każdy trening, a tyle treningów to tylko na plus. Nie pójdziesz w czwartek bo nie możesz, to nie musisz czekać do wtorku na następny trening tylko idziesz w piątek. Zresztą ja sam chodze na treningi od poniedziałku do piątku i zmęczenie dopiero daje o sobie znać na dłuższą mete (po miesiącu, dwóch, różnie). Zresztą wszystko zależy od tego jak masz przystosowany organizm. Jeden może chodzić codziennie, a drugi po treningu musi mieć 2 dni przerwy.