Jak nie jesteś jakimś bardzo dobrym zawodnikiem i dopiero zaczynasz przygodę z SW to niepotrzebne ci rękawice z atestami ani ze skóry.Po prostu szkoda kasy(chyba że nie masz co z nią robić to inna sprawa) a poza tym takie ze skóry syntetycznej(PCV) też są wytrzymałe ja mam długo i się trzymają u góry podałem linka gdzie można takie kupić jak ja mam.
_________________ Łatwiej prosić o przebaczenie niż o pozwolenie.
Jasne że i takie z PCV sie zdadzą. Ale za takie dasz 70zł, a dokładasz 40zł i masz skóre, która jednak jest lepsza. Ale jak kto chce, ja np. wybrałem ze skóry, bo po co płacić 2 razy.
Wiesz dla mnie niema różnicy z czego są te rękawice, byle żeby dobrze się w nich walczyło i dosyć wytrzymały u mnie na treningach mało kto ma ze skóry, ale to też zależy od użytkownika.Poza tym za 40zł to ja mam bandaże i szczękę także.Ale masz też racje bo skóra to zawsze skóra i dla tego warto takie mieć ale jak wcześniej wspomniałem to zależy od użytkownika.
_________________ Łatwiej prosić o przebaczenie niż o pozwolenie.